MENU

22 gener, 2014 Comentaris (1) Visualitzacions: 1621 Sèries Marc Bataller @marcbataller

Any nou, vida nova. O el que és el mateix: any nou, sèries noves. Aquest 2014 arrenca amb força pel que fa als nous productes que podrem veure a la petita pantalla. Les cadenes de televisió posen tota la carn a la graella i els serièfils ja tenim més droga a la qual enganxar-nos. Helix, …

Any nou, sèries noves

Black-Sails-Teasers-black-sails-a-starz-original-series-35507221-1280-720

Any nou, vida nova. O el que és el mateix: any nou, sèries noves. Aquest 2014 arrenca amb força pel que fa als nous productes que podrem veure a la petita pantalla. Les cadenes de televisió posen tota la carn a la graella i els serièfils ja tenim més droga a la qual enganxar-nos. Helix, True detective, Black sails, The strain, Crossbones… són alguns del nous títols que haurem de tenir en compte i, a més, hi hem de sumar les noves temporades de House of cards, Game of thrones, Mad men, The walking dead, Sons of anarchy, The Boardwalk empire, The killing o Orphan black. Mare meva, se’ns gira feina!

Intelligence. Un home amb un xip informàtic al cervell pot accedir a tota la informació d’internet i aquesta habilitat el converteix en un actiu molt valuós per al govern dels Estats Units. Aquest és l’argument d’Intelligence, que es va estrenar el 7 de gener i que té com a principal reclam Josh Holloway, en Sawyer de Lost (llarga vida a Sawyer, mort a Jack).

critica-helix-gelida-propuesta-creador-battlestar-galactica_2_1957197Helix. Es va entrenar el 10 de gener i el pilot ja ha atrapat més d’un bastard. És l’aposta d’aquesta temporada de Syfy i explica la història d’un grup de científics que investiga a l’Àrtic la propagació d’una malaltia estranya. El protagonista és Billy Campbell, recordat pel seu paper com a Darren Richmond, el candidat a l’alcaldia de Seatle a The killing.

True detective. Aquesta sèrie policíaca, amb Matthew McConaughey i Woody Harrelson, és una de les grans apostes d’HBO i ressegueix la història de dos detectius que durant disset anys persegueixen un assassí en sèrie. Es va estrenar el 12 de gener i el bastard Jordi Dorca ja la recomana amb fervor.

New-HBO-Gay-TV-Show-LookingLooking. També és de la cadena HBO i es tracta de la primera sèrie de temàtica gai del canal, seguint una mica l’estel·la de The L world. Looking, que està enfocada com una comèdia a l’estil de Girls i que ha arrencat fa poc.

Black sails. Michael Bay produeix aquesta sèrie sobre pirates, que s’estrenarà el 25 de gener a la cadena Starz -agafarà el relleu d’Spartacus. Es tracta de la preqüela de La isla del tesoro.

crossbones-nbccomCrossbones. És la competència directa de Black sails, perquè també té com a eix central el món dels pirates. En aquest cas, la sèrie guanyarà molts d’enters gràcies a la presència de John Malkovich, que interpretarà Edward Teach, més conegut com a Barbanegra. Encara no hi ha data per a l’estrena, però l’NBC calcula que es podria emetre entre el febrer i l’abril.

Fleming. Una minisèrie britànica de quatre capítols sobre el creador de James Bond. La història està ambientada a la Segona Guerra Mundial, quan Ian Fleming era un agent doble. L’estrena està prevista per al 29 de gener.

resurectionResurrection. En un poble dels Estats Units, una sèrie de persones mortes tornen a la vida. No són zombis ni res per l’estil. Tenen exactament la mateixa aparença que quan van morir. Un argument que segueix la mateixa línia que la gran sèrie francesa, Les revenants. S’estrenarà el 9 de març.

Believe: JJ Abrams i Alfonso Cuaron uneixes forces en aquest projecte que explica la història de Bo, una nena orfe amb habilitats extraordinàries com la levitació, la telequinèsia o la predicció del futur. Estava previst que el pilot s’emeti el 10 de març a l’NBC.

Fargo. El 15 d’abril la cadena FX estrenarà l’adaptació de l’oscaritzada pel·lícula dels germans Coen. Hi haurà deu episodis i el repartiment estarà encapçalat per Martin Freeman, conegut pel seu paper de Watson a Sherlock, i Billy Bob Thorton.

penny_dreadfukPenny Dreadful. Aquesta sèrie (Showtime) produïda per Sam Mendes enllaçarà l’origen de coneguts personatges literaris de terror com Frankestein, Dorian Gray o Jack el Destripador. El protagonista principal serà Josh Hartnett i Juan Antonio Bayona s’encarregarà de la direcció dels dos primers capítols. S’estrena l’11 de maig

The strain / Nocturna. Guillermo del Toro adapta a la petita pantalla la trilogia que ha escrit juntament amb Chuck Hogan sobre vampirs. FX està al darrere d’aquest producció, que podria veure la llum el mes de juliol.

Wayward Pines. M. Night Shyamalan dirigeix i escriu aquesta sèrie, que alguns ja volen comparar amb Twin Peaks. Se centra en l’agent Ethan Burke (Matt Dillon) que investiga la desaparació de dos agents federals. La FOX encara no ha confirmat la data d’estrena.

 

 

 

Any nou, vida nova. O el que és el mateix: any nou, sèries noves. Aquest 2014 arrenca amb força pel que fa als nous productes que podrem veure a la petita pantalla. Les cadenes de televisió posen tota la carn a la graella i els serièfils ja tenim més droga a la qual enganxar-nos. Helix, …

Un comentari a Any nou, sèries noves

  1. Jack ha dit:

    Buf quina mandra. Jo seguiré amb les seqüeles de les que ja m’agraden i com a molt faré una ullada a Black sails, però no n’espero res de bo, i la de M. night Shyamalan, al qual li hem de donar una nova oportunitat. Helix veurem si la cosa no es desinfla… Penny dreadful estaria bé però Bayona és un plasta.