MENU

4 febrer, 2014 Comentaris (1) Visualitzacions: 1766 Sèries Víctor Gonzàlez

A dos capítols d’acabar la cinquena temporada de The good wife, els seus creadors no només han mantingut la qualitat promesa des del 2009, sinó que han apujat el llistó de manera exponencial amb una crítica favorable unànime i sense fisures. Però què té The good wife que la faci tan especial? Aquí us presento …

5 raons poderoses per veure 'The good wife'

Good wife, CBS, Alicia Florrick, Julianna Margulies

A dos capítols d’acabar la cinquena temporada de The good wife, els seus creadors no només han mantingut la qualitat promesa des del 2009, sinó que han apujat el llistó de manera exponencial amb una crítica favorable unànime i sense fisures.

Però què té The good wife que la faci tan especial? Aquí us presento cinc poderoses raons per tal que no us la perdeu:

 1. La CBS

La productora americana de qualitat per excel·lència. CSI, Two and a half men, The big bang theory, Blue bloods, Hostages, de Jerry Bruckeimer, o Crazy ones, amb Robin Williams, fa que tinguin problemes per  col·locar tanta oferta de sèries a la graella televisiva aquest 2014. Mentre altres han de cancel·lar, ells renoven i reinventen.

2. Julianna Margulies

Actuació més que impecable. Sexi, intel·ligenti i forta, el seu Good wife, CBS, Alicia Florrick, Julianna Marguliespaper d’Alicia Florrick passa de dona submisa a femme fatale. Els premis merescuts per la seva feina: el Golden Globe, tres Screen Actors Guilds i un Emmy.

3. La trama

The good wife ens parla d’un bufet d’advocats —Stern, Lockhart & Gardner— molt particular. Immigració il·legal, cartells mexicans, les conseqüències de les xarxes socials dins la societat americana, el racisme, els drets de gais i lesbianes, la crisi econòmica en el món empresarial o els grups antiglobalització són només alguns exemples. Tot lligat amb les subtrames dels protagonistes que fan de l’embolcall final un treball de guió ric i sucós.

Good wife, CBS, Alicia Florrick, Julianna Margulies4. El sexe

La sèrie no es limita a explotar el triangle amorós entre l’Alicia Florrick (Julianna Margulies), el seu marit, en Peter (Chris Noth) i el seu cap, en Will (Josh Charles), sinó que entra a sac en la bisexualitat i el masoquisme amagat de la Kalinda (Archie Pajabi) o els amors adolescents dels fills dels Florrick —en Zach i la Grace— que els porten més d’un ensurt. A la cinquena temporada veurem també com l’amor irracional s’apodera d’Eli Gold (Alan Cumming), que et té atrapat com si fos un noi de quinze anys. 

Good wife, CBS, Alicia Florrick, Julianna Margulies

5. Els actors secundaris

Sens dubte un altre al·licient per veure la sèrie. Actors de renom es barallen per tenir un petit paper a The good wife i volar a Nova York si fa falta —és a Manhattan on es filma, tot i que passi a Chicago— ja que el nivell de prestigi que els dona és més que considerable.

A la part inferior, alguns secundaris que han passat per The good wife d’un article anterior per a Els bastards sobre la quarta temporada.

I jo vaig insistint.

A dos capítols d’acabar la cinquena temporada de The good wife, els seus creadors no només han mantingut la qualitat promesa des del 2009, sinó que han apujat el llistó de manera exponencial amb una crítica favorable unànime i sense fisures. Però què té The good wife que la faci tan especial? Aquí us presento …

Un comentari a 5 raons poderoses per veure 'The good wife'

  1. Ramon Porta ha dit:

    Es depocas series que he vist tots als capitols.¡M’agradaaaa!!