MENU

6 febrer, 2014 Comentaris (2) Visualitzacions: 1488 Sèries Marc Bataller @marcbataller

Sé perfectament que el que ara diré em pot costar una represàlia per part d’Els Bastards. O pitjor. Els meus camarades em poden portar a la taula del club, arrencar-me la insígnia bastarda i, fins i tot, mutilar-me. Però m’hi arriscaré. Només us demano que llegiu tot el post, que no us quedeu amb la …

Canya a 'La Riera'

la-riera

Sé perfectament que el que ara diré em pot costar una represàlia per part d’Els Bastards. O pitjor. Els meus camarades em poden portar a la taula del club, arrencar-me la insígnia bastarda i, fins i tot, mutilar-me. Però m’hi arriscaré.

Només us demano que llegiu tot el post, que no us quedeu amb la confessió que ara faré: alguns cops acompanyo la meva dona mentre mira La Riera. Sí, la miro, encara que sigui de reüll. Diuen que s’ha de conèixer l’enemic, no? Contineu, siusplau. Ara entendreu el sentit d’aquest escrit.

"La Riera", capítolDoncs resulta que un d’aquests dies que estava al sofà amb el so de La Riera de fons algú va pronunciar la paraula bastards. De cop se’m va encendre una llum. Qui feia servir el nostre nom en va? Doncs resulta que Els Bastards de La Riera són una colla d’adolescents que es dediquen a estomacar qualsevol que passi per davant seu. Mare meva, quina pena. Com poden utilitzar la nostra marca en aquest culebrot? Potser és que ho fan per revenja. En algunes votacions del nostre blog, La Riera ha estat escollida com la pitjor sèrie de l’any.

Sigui per una cosa o altra, m’emprenya i molt aquesta situació. La propera vegada que Els Bastards, els de veritat, és a dir, nosaltres, ens reunim al voltant de la taula del club decidirem sobre La Riera: querella judicial o assassinar els imitadors. El meu vot és clar: com més sang millor. Oh, yeah!

Sé perfectament que el que ara diré em pot costar una represàlia per part d’Els Bastards. O pitjor. Els meus camarades em poden portar a la taula del club, arrencar-me la insígnia bastarda i, fins i tot, mutilar-me. Però m’hi arriscaré. Només us demano que llegiu tot el post, que no us quedeu amb la …

2 comentaris to Canya a 'La Riera'

  1. Jo ha dit:

    Sí, sang i fetge, per a la sèrie i per a tu com a heretge! No tindràs perdó.

    Per cert, com està canyon la Mònica, l’amiga de l’Anna Sahun, aviam si també descobrim que li agraden els jocs eròtics com al pers. De la Conejero…

  2. Janyta ha dit:

    Estoy leyendo un artículo de “La riera” en “Els bastards” INCREÍBLE !!!!