MENU

8 febrer, 2014 Comentaris tancats a ‘Intros’ Bastardes: American Horror Story (2011 – …) Visualitzacions: 1405 Intros bastardes Jep Soler

Música: Theme American Horror Story – James S. Levine Els creadors d’American Horror Story, Brad Falchuk i Ryan Murphy, han demostrat una gran intel·ligència, si més no per aconseguir publicitat i premis, creant una sèrie a partir d’històries d’una sola temporada i podent competir així en la categoria de minisèries en els Emmy anuals. Així …

‘Intros’ Bastardes: American Horror Story (2011 – …)

AmericanHorrorStory

Música: Theme American Horror Story – James S. Levine

Els creadors d’American Horror Story, Brad Falchuk i Ryan Murphy, han demostrat una gran intel·ligència, si més no per aconseguir publicitat i premis, creant una sèrie a partir d’històries d’una sola temporada i podent competir així en la categoria de minisèries en els Emmy anuals. Així doncs, amb 13 capítols ja tenim una història explicada i es poden centrar en una nova trama  l’any següent. Ara per ara se n’han fet tres temporades, ja hi ha la quarta anunciada i per a cada una es fa una careta diferent, només repeteix la música. Analitzem-les totes:

American Horror Story: Murder House

Per mi és la millor temporada fins ara, segurament perquè va ser la primera i perquè l’argument no té tants alts i baixos com les altres temporades. L’acció succeeix en una casa encantada on han ocorregut molts assassinats, tots violents i sanguinaris. Tots els esperits dels morts es queden a la casa i interactuen amb els humans que hi habiten. Veiem una intro que fa bastant mal rotllo, sobretot per les imatges de les fotos dels morts (explicat a Los otros d’Amenábar) i per les imatges de fetus i del laboratori. Destaquen les excel·lents interpretacions de Jessica Lange i de la parella de joves Taissa Farmiga i Evan Peters (físicament idèntic a Malcom McDowell a A Clockwork Orange).

American Horror Story: Asylum

Les expectatives eren molt altes, potser massa, i la decepció va ser gran, és clar… Tot i tenir una boníssima arrancada, sobretot gràcies a Zachary Quinto, James Cromwell, Jessica Lange i a un argument molt interessant amb històries d’extraterrestres, bèsties estranyes al bosc, bojos violents i experiments amb els pacients, va patir una transformació  a partir de l’aturada hivernal, amb uns girs de guió inexplicables que van degenerar cap a un final poc reeixit. Qui l’hagi vist segur que recorda, i no podrà oblidar mai, la Dominique.

American Horror Story: Coven

De nou la careta és molt explicativa. L’aquelarre de bruixes en l’època moderna, amb flashbacks que ens permeten conèixer els diversos tipus de bruixeria a Nova Orleans durant segles, és el tema central d’aquesta temporada, que comença amb un capítol brillant, pervers i dur protagonitzat per la immensa Kathy Bates. L’acompanyen en el repartiment alguns dels actors ja presents en temporades anteriors. M’agradaria destacar tres noms que debuten en aquesta: Angela Basset, Gabourey Sidibe i sobretot Danny Huston en el paper de l’assassí de la destral. American Horror Story: Coven ens permet conèixer l’univers de bruixeria des de tots els punts de vista possibles amb una gran dosi de sang i violència. Un plaer.

Música: Theme American Horror Story – James S. Levine Els creadors d’American Horror Story, Brad Falchuk i Ryan Murphy, han demostrat una gran intel·ligència, si més no per aconseguir publicitat i premis, creant una sèrie a partir d’històries d’una sola temporada i podent competir així en la categoria de minisèries en els Emmy anuals. Així …

Comments are closed.