MENU

22 febrer, 2014 Comentaris (2) Visualitzacions: 1990 Intros bastardes Jep Soler

  Música: Hollow talk – Choir of Young Believers La careta d’aquesta sèrie produïda entre Suècia i Dinamarca ens explica els tres elements essencials de la història. El primer és la situació geogràfica: el pont que separa les ciutats de Malmö i de Copenhaguen en el qual en la primera temporada es trobarà un cadàver partit …

Intros bastardes: 'Bron/Broen' (2011 – …)

 

Música: Hollow talk – Choir of Young Believers

La careta d’aquesta sèrie produïda entre Suècia i Dinamarca ens explica els tres elements essencials de la història. El primer és la situació geogràfica: el pont que separa les ciutats de Malmö i de Copenhaguen en el qual en la primera temporada es trobarà un cadàver partit per la meitat i en la segona un vaixell a la deriva amb una càrrega perillosa hi quedarà encallat. 1531040Les imatges aèries també ens mostren les dues metròpolis, ordenades, netes, il·luminades, tot el contrari del que ens ensenya Bron-Broen, foscor, misteri, psicopatia extrema i molts crims. El segon element és la dualitat idiomàtica, els títols de crèdit estan en suec i en danès (el títol també), i és que aquests idiomes estan presents en tot moment, sobretot quan volen marcar patriotisme i situació de poder en les converses entre policies. La música és la darrera part important, el ritme lent i hipnòtic relaxa l’espectador i el prepara per a un nou capítol ple d’enigmes i sorpreses.

Bron-Broen és un producte original i de qualitat, amb la millor parella protagonista entre les darreres sèries policíaques. Obvieu imitacions!

  Música: Hollow talk – Choir of Young Believers La careta d’aquesta sèrie produïda entre Suècia i Dinamarca ens explica els tres elements essencials de la història. El primer és la situació geogràfica: el pont que separa les ciutats de Malmö i de Copenhaguen en el qual en la primera temporada es trobarà un cadàver partit …

2 comentaris to Intros bastardes: 'Bron/Broen' (2011 – …)

  1. Ramon Porta ha dit:

    Es curios, no es una serie original,tot al que he vist es pot veura a la The Bridge americana.Millor? Pichor? Bé no estic segur.

    • Jep ha dit:

      Aquesta és l’original, The Bridge és una còpia inferior a la danesa-sueca. També hi ha una nova versió francesa-anglesa que es diu The tunnel, que no supera Bron-broen.