MENU

19 abril, 2014 Comentaris (1) Visualitzacions: 1605 Sense categoria Marc Rabaseda

Electronic Arts ens proposa anar a Brasil a guanyar el Mundial. Fa dos anys, amb l’Eurocopa, van vendre el joc com una simple actualització del FIFA 12, a un preu molt raonable (19.99euros) però amb una clara falta de motivació en detalls del joc, algunes seleccions sense llicència, problemes amb  l’online i altres tonteries varies. Això …

Videojocs: Mono de Mundial? FIFA Brasil 2014

2fifa_world_cup_2014-2478086

Electronic Arts ens proposa anar a Brasil a guanyar el Mundial.

Fa dos anys, amb l’Eurocopa, van vendre el joc com una simple actualització del FIFA 12, a un preu molt raonable (19.99euros) però amb una clara falta de motivació en detalls del joc, algunes seleccions sense llicència, problemes amb  l’online i altres tonteries varies. Això va fer que la majoria de compradors del FIFA 12 passessin totalment de l’actualització de l’Eurocopa. I Electronic Arts, va decidir tornar enrere i oferir en el joc del Mundial com un producte complet als usuaris amb la teòricament pujada de qualitat però també de preu(69.99euros).

3fwc-pre-order-blogheader_656x369I amb aquest historial ens apareix el joc Copa Mundial de la FIFA Brasil 2014 (bravo pel títol!). Que per cert, no el treuen per cap de les noves consoles del mercat! Genial! Tornem al tema…

El primer que ens sorprèn del joc, es la quantitat increïble de seleccions que es poden triar per jugar (203). Però per contra, nomes podem “armar” el nostre equip triant entre cinquanta jugadors. Ja sé que semblen suficients, però a vegades, per donar profunditat al joc, ens faria gràcia fer jugar a Ivan Lopez o Gerard Bordas per exemple del Girona.

4EA-FifaLa jugabilitat del joc es manté casi intacte a la del FIFA 14, si celebreu com mai els gols en el joc d’Electronic Arts aquí fareu el mateix! Amb els pocs partits que he fet, he notat una mica de millora en les passades en profunditat, sent ara mes exigents en la potència de tir, i algun canvi en el regateig directe en algun un contra un, però realment poc a destacar. Els partits son dinàmics i ajustats si no fem trampes amb la dificultat.

La clau del joc es el mode del Mundial, des de els inicis fins a la gran final. No obstant, com sempre han afegit el vs i algun mode alternatiu per intentar justificar la morterada econòmica que demanen pel joc. I vull mencionar especialment que no es poden fer tornejos amb els companys offline. Un dels pocs motius pels que jugo al FIFA. Perdoneu-me el to però: “a que cony jugues EA? Si no puc fer unes pizzes i partidillos amb els amics, de que cony hem serveixes? Al FIFA 15 això ho vull arreglat!”

5imagesaEl mode online és poc destacable, al no tenir Ultimate Team, les opcions multijugador es queden en les clàssiques de fa temps VS i Temporades. Si el que voleu es sobretot jugar online, FIFA 14 es el vostre joc, no aquest.

Els comentaristes són com sempre, bastant fins però res més, sincerament, fins que no senti els comentaris d’Els Putos Amos quasi que no destacaré res. Després de dos hores els podria recitar com el poema de Nadal.

Conclusió: Copa Mundial de la FIFA Brasil 2014 és un joc preparat per una minoria, que té molt de mono de Mundial i que se li queda curt el FIFA. Però sent sincers també és un joc ideal per veure complir els nostres mes foscos desitjos: Argentina i Portugal eliminades a la primera volta, Grècia humiliant Alemanya, o bé Andorra campiona. Si mai voleu fer una partideta, ja sabeu on trobar-me, jo porto el beure.

Electronic Arts ens proposa anar a Brasil a guanyar el Mundial. Fa dos anys, amb l’Eurocopa, van vendre el joc com una simple actualització del FIFA 12, a un preu molt raonable (19.99euros) però amb una clara falta de motivació en detalls del joc, algunes seleccions sense llicència, problemes amb  l’online i altres tonteries varies. Això …

Un comentari a Videojocs: Mono de Mundial? FIFA Brasil 2014

  1. Uri Flynn ha dit:

    WTotalment dacord amb les critiques al FIFA 14 per les crítiques a no poder fer tornejos!
    Per que fa el joc de la copa del mon…no puc opinar massa peró sembla que te “poca” jugabilitat.
    Així doncs gaudir del 14 i simplement esperar les millores per fer pizzes i un bon torneig.