MENU

10 maig, 2014 Comentaris tancats a Intros bastardes: 'Those who kill' (2014 – … ) Visualitzacions: 1077 Intros bastardes Jep Soler

Música: The Hunt – Symmetry No he pogut trobar la intro tal com apareix a la sèrie, per això us he deixat un vídeo més llarg amb l’escena de la careta. La que surt a la sèrie és més curta i amb el nom dels protagonistes. La particularitat principal de la careta de Those who …

Intros bastardes: 'Those who kill' (2014 – … )

Música: The HuntSymmetry

No he pogut trobar la intro tal com apareix a la sèrie, per això us he deixat un vídeo més llarg amb l’escena de la careta. La que surt a la sèrie és més curta i amb el nom dels protagonistes.

La particularitat principal de la careta de Those who kill és la història que ens explica. Lluny de les característiques habituals dels anys vuitanta, que mostren les cares dels protagonistes i algunes escenes de la sèrie, Those who kill se centra en la cacera planificada d’una mosca per part d’una aranya. La teranyina, la litúrgia, la planificació de l’aràcnid mostren que per ser un assassí solvent necessites premeditar cada acte per aconseguir el crim perfecte. Els que maten poden fer-ho d’aquesta manera tan organitzada o per algun rampell, ara bé, tots podem convertir-nos en assassins. No ho creieu?

those_who_kill_posterThose who kill està interpretada per Chloë Sevigny i James d’Arcy en els papers d’una policia amb un assumpte no resolt en què hi ha implicat el seu padrastre i el seu germà desaparegut, i un psicòleg amb problemes de gestió en situacions complicades. Ells dos aniran resolent crims de tot tipus, en una sèrie que, esperem, no passi a ser una incomprensiblement cancel·lada, perquè encara que sembli un producte repetit té l’originalitat de la posada en escena i, per sobre de tot, la presència de l’enigmàtica Sevigny, que sempre fa venir ganes de veure-la.

Música: The Hunt – Symmetry No he pogut trobar la intro tal com apareix a la sèrie, per això us he deixat un vídeo més llarg amb l’escena de la careta. La que surt a la sèrie és més curta i amb el nom dels protagonistes. La particularitat principal de la careta de Those who …

Comments are closed.