MENU

19 juny, 2014 Comentaris (3) Visualitzacions: 2075 Cinema Marc Bataller @marcbataller

Un dia qualsevol de la setmana passada. El dia importa poc, el que importa és el fet. Són quarts de vuit del vespre i avui em toca banyar els nens. Sí, aquella feina tan divertida que fem els pares. De sobte, sona un missatge al telèfon, que tinc al menjador. I penso… què és? Un …

Ja em puc morir tranquil

expendables
Un dia qualsevol de la setmana passada. El dia importa poc, el que importa és el fet. Són quarts de vuit del vespre i avui em toca banyar els nens. Sí, aquella feina tan divertida que fem els pares. De sobte, sona un missatge al telèfon, que tinc al menjador. I penso… què és? Un whattsapp d’algun amic, de feina o del grup dels bastards que tinc? O una notificació del twitter? En tot cas, és una excusa perfecta per escaquejar-me de la banyera dels nens i tenir un segon de respir. Crido a la dona i li dic que tinc un missatge al mòbil i que segurament és de la feina. Haig de mirar-lo, de seguida.Tranquil·lament vaig cap al menjador a buscar el mòbil. A poc a poc. Tot segon compta per poder-me airejar. De sobte, veig que és un missatge de twitter. No pot ser!!! Increïble!!! Ja em puc morir tranquil!!!

the-expendables-3-491908497rgbjpg-dcf9a3_960wResulta que el compte oficial de The Expendables 3 m’està seguint. Stallone, Lundgren, Schawerzenegger, Snipes, Gibson, Ford, Banderas, Li… Impressionant!!! Els meus somnis d’adolescent fets realitat. I em pregunto, per què The Expendables 3 em segueix? És cert que segueix a 11.000 persones més, però, i què! Sóc un privilegiat. Suposo que The Expendables 3 s’ha fet seguidor perquè he escrit diversos articles a Els Bastards sobre aquesta saga. És, per tant, una constatació més que Els Bastards traspassem fronteres i som internacionals. No estem a l’altura de The Expendables, però gairebé… Com diria aquell, que “la força ens acompanyi”

Un dia qualsevol de la setmana passada. El dia importa poc, el que importa és el fet. Són quarts de vuit del vespre i avui em toca banyar els nens. Sí, aquella feina tan divertida que fem els pares. De sobte, sona un missatge al telèfon, que tinc al menjador. I penso… què és? Un …

3 comentaris to Ja em puc morir tranquil

  1. Felip VI ha dit:

    Home, triar per triar jo preferiria que em seguís Eva Green, Robin Wright Penn o Ellen Page que no pas uns jubilats decrèpit farcits de bòtox, però entenc que com a seguidor dels films testosterònics que solen protagonitzar et faci il·lusió.

    Ja que et segueixen aprofito per demanar-te que els hi preguntis si per la 4a voldran fitxar al meu pare, que no el suporto tot el dia per casa explicant batalletes de com va conquistar aquella cambrera o com va caçar aquell elefant. Total, són de la mateixa quinta

  2. Ramon Porta ha dit:

    Fas pinta de von noi.No crec que t’interesso ficarta en lios.Amb aquest personal no durarías ni 5 minuts,cuidat i també de la familia.