MENU

25 juny, 2014 Comentaris (1) Visualitzacions: 1599 Sèries Jordi Taulats

  Si a començaments d’any en Marc Bataller ens va fer un avanç de les sèries que podríem veure fins al juny, ara que hem arribat a l’equador del 2014 vull aprofitar per fer unes quantes recomanacions de sèries que ens han d’arribar durant aquesta segona meitat d’any, que en són unes quantes i de …

Les sèries no s'agafen vacances

 

Si a començaments d’any en Marc Bataller ens va fer un avanç de les sèries que podríem veure fins al juny, ara que hem arribat a l’equador del 2014 vull aprofitar per fer unes quantes recomanacions de sèries que ens han d’arribar durant aquesta segona meitat d’any, que en són unes quantes i de força interessants, a priori:

Dominion (20 de juny)

La primera d’arribar. Provinent de la cadena SyFy, Dominion és l’adaptació de la pel·lícula de terror i fantasia del 2010 Legion. Ens situa en un futur proper, en una terra desolada després de 25 anys d’una guerra entre àngels i humans, liderats per l’arcàngel Gabriel. Protagonitzada per Cristopher Egan (Kings), Tom Winsdom (300) i Roxanne McKee (Game of thrones), és una producció d’Scott Stewart (Legion).

 

The last ship (23 de juny)

Després de Black sails, la nova producció per TNT de Michael Bay (Transformers) parteix amb la mateixa premissa amb què partia The last resort. L’acció de The last ship s’esdevé en un vaixell de guerra que, després d’una catàstrofe mundial, es troba que els seus tripulants són uns dels pocs supervivents del planeta. Eric Dane (Anatomia de Grey), Michaela McManus (Awake) i Rhona Mitra (Strike back) són alguns dels protagonistes.

 

The leftovers (30 juny)

La nova producció d’HBO és, potser, la més interessant. Creada per Damon Lindelof (Lost, Wolrd war Z) i Tom Perrotan (Little children) ens explica com una família ha de seguir amb les seves vides després que es produeixi un fenomen que s’emporta familiars i amics. Els que es queden a la Terra, els anomenats leftovers hauran d’acceptar la seva situació i continuar amb les seves vides. Justin Theroux (Rock of ages), Amy Brenneman (La mirada del amor), Cristopher Eccleston (Doctor Who) o Liv Tyler (Un amigo para Frank) en són els protagonistes.

 

Extant (10 juliol)

La nova producció d’Steven Spielberg (Falling skies, Under the dome) se centra en el retorn d’una astronauta després de passar un any a l’espai amb el seu marit, un genial científic que va ser capaç de dissenyar el seu fill a causa de la infertilitat de la seva dona. Les vivències de la protagonista des del moment de la seva marxa a la galàxia estaran relacionades amb successos que canviaran la humanitat. Halle Berry (X-Men), Goran Visnjic (El consejero) i Hiroyuki Shimosawa (Helix) seran els encarregats que aquest nou producte d’Amblin Television i CBS no quedi en un nyap com les anteriorment mencionades produccions d’Spielberg.

 

The strain (14 juliol)

Basada en la novel·la de vampirs del mateix nom, The strain ens explica com un contagi de vampirisme avança de forma vertiginosa i en pocs dies assola tot Manhattan. Escrita per Guillermo del Toro (El laberinto del fauno) i Chuck Hogan (The town, ciudad de ladrones), està protagonitzada per Corey Stoll (House of cards) i Mia Maestro (Salvajes) com els encarregats de controlar l’epidèmia. Estaran  acompanyats per David Bradley (Harry Potter), Sean Astin (El senyor dels anells) o Jonathan Hyde (The contract), entre d’altres.

 

The knick (9 d’agost)

Aquesta producció per Cinemax se centra en el doctor John W. Thackery, un cirurgià, i en les infermeres i personal del Knickerbocker Hospital, un centre on la medicina avança tot i ser l’època on no existien els antibiòtics. Clive Owen (Blood ties) n’és el protagonista, acompanyat per Steve Garfanti (1600 Penn) i Juliet Rylance (Sinister). Steven Soderbergh (Behind the Candelabra) i el mateix Clive Owen són els productors d’aquesta sèries creada per Jack Amiel i Michael Begler (Una aventura extraordinària).

 

Legends (13 d’agost)

Hoeard Gordon i Alexander Cary, els creadors de Homeland, que encara no té data d’estrena de la 4a temporada, ens porten aquest nou producte en què Sean Bean(Game of thrones) encarna Martin Odum, un agent encobert de l’FBI, amb la capacitat de transformar-se en una nova persona per a cada missió. Però quan un home misteriós li suggereix que ell no és l’home que es pensa que és, Martin comença a posar en dubte la seva pròpia identitat.

 

Constantine (25 d’octubre)

Segurament la sèrie, a part de The walking dead, que el nostre estimat Callahan Ruiz estarà esperant amb més ganes. La sèrie se centra en John Constantine, un enigmàtic home que es va convertir en detectiu de fenòmens sobrenaturals per alliberar la humanitat de les forces ocultes del més enllà. Aquest projecte de DC Comics per a l’NBC l’han dut a terme Daniel Cerone (Dexter) i David S. Goyer (Batman begins). Matt Ryan (Mentes criminales) dóna vida a Constantine i l’acompanyen Lucy Griffiths (Treu blood), Harold Perrineau (Lost) i Charles Halford (True detective).

 

Ascension (2 de novembre)

Creada per Philip Levens (Smallville) el nou projecte de SyFy centra en els centenars de passatgers d’una nau espacial que va abandonar la terra, durant la guerra freda, en una missió secreta per trobar un planeta habitable per poder colonitzar. Tricia Helfer (Battlestar galactica) i Brian van Holt (The bridge) són dos dels noms confirmats.

12 monkeys (2 gener del 2015)

La cadena SyFy ha donat llum verd a una temporada de 12 capítols per a l’adaptació del conegut film de Terry Gilliam que van protagonitzar Bruce Willis i Brad Pitt el 1995. 12 monkeys se centra en James Cole (Aaron Stanford, Nikita), un viatger en el temps que arriba des d’un futur llunyà postapocalíptic fins als nostres dies a la recerca i eradicació de la font d’una plaga mortal que posarà fi a bona part de la humanitat. El repartiment el completen Amanda Schull (Suits), Noah Bean (Nikita), Zeljko Ivanek (24) i Kirk Acevedo (Fringe).

A part d’aquestes i altres estrenes que ens arribaran, no podem deixar passar les segones temporades d’Utopia (4 de juliol), Ray Donovan (14 de juliol) i Masters of sex (15 de juliol), l’última ­–aquest cop sí– temporada de The killing (1 d’agost), la 5a temporada de The walking dead (9 d’octubre) o les noves temporades de Doctor Who (per l’agost, amb Peter Capaldi com a nou Doctor), Peaky blinders o Sons of anarchy, aquestes dues últimes a començaments de setembre.

  Si a començaments d’any en Marc Bataller ens va fer un avanç de les sèries que podríem veure fins al juny, ara que hem arribat a l’equador del 2014 vull aprofitar per fer unes quantes recomanacions de sèries que ens han d’arribar durant aquesta segona meitat d’any, que en són unes quantes i de …

Un comentari a Les sèries no s'agafen vacances

  1. Jep ha dit:

    M’encanta que es giri feina serièfila!!
    Taulats, estic emocionat…. en una mateixa frase “nyap” i “spielberg”… (slurm!)