MENU

28 juny, 2014 Comentaris (3) Visualitzacions: 1817 Sense categoria Marc Rabaseda

A principi d’aquest mes es va celebrar la fira més important en els últims anys de videojocs: el E3, i un servidor es va empassar totes les conferencies i força presentacions per poder-vos donar un resum i opinió del més destacable segons el meu punt de vista. Primer de tot ressaltar la quantitat i quantitat …

Videojocs: el més destacat de la fira E3

1Destiny

A principi d’aquest mes es va celebrar la fira més important en els últims anys de videojocs: el E3, i un servidor es va empassar totes les conferencies i força presentacions per poder-vos donar un resum i opinió del més destacable segons el meu punt de vista.

Primer de tot ressaltar la quantitat i quantitat de segones, terceres parts de jocs, es nota molt que intentar crear una nova IP suposa un gasto i un risc que poques empreses volen fer, i amb molta moderació. També voldria afegir la quantitat de jocs que van presentar simples vídeos i no “demos” tècniques, em dona la sensació que molt de material de la “next gen” encara esta començant a coure’s i sincerament no hauria de ser així, un any després de presentar-se.

2The-Witcher-3Sobre els jocs a destacar jo nombraria Witcher 3 com el joc que més m’ha impressionat de la fira, tot-hi ser una evolució(gegant) del dos, veure’l en moviment era absolutament una delícia. Un altre seria el llançament de GTAV per PC i “next gen”. Ja era hora, ja que al meu entendre, no va sortir en condicions en PS360. I faltava polir-se. I molts llançaments destacables però gens impressionants: Tomb Raider 2, The Division, Assassins Creed Unity, Batman Arkham Knight, FIFA15, The Evil Within… Jocs amb molt bona factura però que ja ens ho esperàvem. Amb l’excepció de sorpresa de No Man’s Sky, però encara no puc opinar gens del joc amb el material vist.

Un joc que voldria destacar una miqueta també és Destiny que vaig poder provar l’Alfa fa poques setmanes, i fora tot pronòstic, crec que és un joc que pot donar molt a parlar i oferir hores i hores de diversió. Una gran sorpresa, una barreja de MMO amb shooter però molt ben portat, amb un bon disseny de mapejat i un multijugador fi, gens intrusiu. Espero que no es torni gaire repetitiu.

En resum poques novetats destacables, moltes continuacions, pocs llançaments exclusius per les noves consoles, i que plantegen un 2015 de transició encara entre la nova generació i l’anterior. Segurament aquest serà l’últim any amb llançaments destacables per la PS3 i X360, i el pròxim E3 ens trobem absolutament amb el arsenal de novetats que els aficionats esperem.

3zeldaVolia deixar per les últimes línies, per reconèixer la gran feina de Nintendo a aquest E3, finalment ha presentat un catàleg interessant, amb un nou Zelda (ohhh sorpresa, però oju! que té molt bona pinta!), amb nous jocs per aquest 2014 i 2015; i què, ja que no té el suport d’altres empreses, s’ha dedicat a preparar una proposta molt interessant pels aficionats de la gran N, amb jocs com: Bayonetta 2, Hyrule Warriors, Captain Toad, Yoshi Wolly World, Mario Maker, Xenoblade Chronicles X,  Super Smash Bros o Devil’s Third. Sens dubte els seus aficionats estaran encantats.

A principi d’aquest mes es va celebrar la fira més important en els últims anys de videojocs: el E3, i un servidor es va empassar totes les conferencies i força presentacions per poder-vos donar un resum i opinió del més destacable segons el meu punt de vista. Primer de tot ressaltar la quantitat i quantitat …

3 comentaris to Videojocs: el més destacat de la fira E3

 1. Andreu ha dit:

  Esperarem la sortida del Fifa 15, aviam si es tant com diuen.

  • Marc Rabaseda ha dit:

   Apunten a que serà molt més ràpid i els jugadors es discutiran entre ells, però si no es mosseguen jo no l’hi posaré un 10!

 2. Xevi ha dit:

  Servidor fins k no confongui un videjoc amb una peli no consideraré que hagi arribat la “next gen”.
  Opiniò d’un humil viciat ocasional…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.