MENU

5 juliol, 2014 Comentaris (1) Visualitzacions: 1320 Intros bastardes, Sèries Jep Soler

Música: Michael Penn A més de ser la sèrie revelació de la temporada (perquè és una comèdia dramàtica que no cau en cap dels clixés habituals i perquè, tot i que arrenca un pèl fluixa, ha anat in crescendo fins al clímax final), Masters of sex té una de les millors caretes del panorama televisiu …

Intros Bastardes: 'Masters of sex' (2013- … )

Música: Michael Penn

A més de ser la sèrie revelació de la temporada (perquè és una comèdia dramàtica que no cau en cap dels clixés habituals i perquè, tot i que arrenca un pèl fluixa, ha anat in crescendo fins al clímax final), Masters of sex té una de les millors caretes del panorama televisiu actual. Cal destacar que no apareixia a principi de temporada sinó que a partir de l’embranzida argumental del quart capítol introdueixen la careta que us presentem avui.

Untitled-1_copy_2695630bÉs fàcil d’explicar: totes les metàfores i elements sexuals possibles conflueixen lligades com si es tractés d’un manual de sexualitat. De fet, la parella d’infants de l’inici (que es troben també a mitja intro i que la tanquen de manera brillant) són semblants als dels manuals de comportament i de bones maneres de l’època (anys seixanta). Per tant la careta ja ens explica una mica de què va el tema: passar a través d’un túnel, veure créixer els bolets, la floració de la primavera, la valentia de la tauromàquia i molts elements fàl·lics i humits que ens transporten cap al sexe; intercalant imatges de material de laboratori, imprescindible per a l’estudi de la parella protagonista.

L’estudi fisiològic de l’acte sexual va portar els dos propulsors, el doctor William Masters i la psicòloga Virginia Johnson, a revolucionar el panorama sexual de l’època, sobretot desmuntant mites, aportant llum a com es reacciona físicament durant l’acte sexual i a donar una perspectiva més àmplia de la sexualitat. Tot això queda molt detallat a la sèrie, que si té continuïtat en les properes temporades pot donar molt de joc, ja que la seva relació personal de parella va ser molt intensa i llarga.

Aquest 2013 passat va morir la Virginia, amb 88 anys, serveixi la sèrie per homenatjar-la. Us deixo un anunci de Showtime promocionant la sèrie perquè us acabeu de decidir i la descobriu. Ànims!

Música: Michael Penn A més de ser la sèrie revelació de la temporada (perquè és una comèdia dramàtica que no cau en cap dels clixés habituals i perquè, tot i que arrenca un pèl fluixa, ha anat in crescendo fins al clímax final), Masters of sex té una de les millors caretes del panorama televisiu …

Un comentari a Intros Bastardes: 'Masters of sex' (2013- … )

  1. Ramon Porta ha dit:

    Fa temps que vaig veura algún capitol però vaig optar per dexairo corra,res d’especial.