MENU

18 juliol, 2014 Comentaris (1) Visualitzacions: 1469 Cinema Jordi Taulats

Vivim en temps de crisi. Les famílies no arriben a final de mes. Hi ha més d’un 22% d’atur a Catalunya. El diner no circula, els bancs no ajuden i moltes petites i mitjanes empreses han d’abaixar la persiana. La sigla ERO s’ha tornat tan comuna com papa, mama o pipi. El govern, en comptes …

Atenció emprenedors: com guanyar diners venent drogues

How-to-Make-Money-Selling-Drugs1

Vivim en temps de crisi. Les famílies no arriben a final de mes. Hi ha més d’un 22% d’atur a Catalunya. El diner no circula, els bancs no ajuden i moltes petites i mitjanes empreses han d’abaixar la persiana. La sigla ERO s’ha tornat tan comuna com papa, mama o pipi. El govern, en comptes de promocionar les empreses, només fa que posar-hi traves. I és per això que us proposo el visionat d’aquest documental: How to make money selling drugs, de Matthew Cooke

En aquest documental, igual que si es tractés d’un curs d’autoajuda, ens parlen de com es venen les drogues, en especial la cocaïna i la marihuana; de com has de començar des de baix i anar pujant fins a ser un capo de la droga; de com ho has de fer si vols posar-te pel teu compte; com guanyar els teus primers 50$, els teus primers 10.000$ i el teu primer milió al mes, i tot això a través de 8 passos ben fàcils d’entendre.

large_how_to_make_money_selling_drugs_3Aquest curs és impartit per ex-capos de la droga, com ara Bobby Carlton, que va arribar a facturar 50.000 dòlars al dia quan només tenia 18 anys venent marihuana. Per Curtis Jackson, més conegut per 50 Cent. Per Pepe, un venedor retirat que t’explicarà com vendre el producte. També hi tenim Brian O’Dea, que va facturar 100 milions de dòlars l’any important i exportant cocaïna. Freeway Rick Ross, el creador del  crack, t’explicarà com fer-ho per innovar en un sector tan competitiu.

Però també hi ha cares conegudes, com la de Susan Sarandon, que fa campanya en contra de la duresa de les lleis antidroga, molt ben explicades en el documental. Woody Harrelson, David Simon i Eminem són altres cares conegudes que han donat les seves experiències en aquest documental.

large_how_to_make_money_selling_drugs_1Però no us enganyeu. How to make money selling drugs no és un documental en favor del consum o de la distribució de substàncies prohibides. Enfocat d’una manera amena i innovadora, ens explica el mal que fa la droga, tant a nosaltres mateixos com als del nostre voltant.

És per això que, si sou un d’aquest nous emprenedors (als qui fa pocs anys anomenàvem empresaris i que ara hem de dir de diferent manera, vés a saber per què) i voleu guanyar diners de pressa, us convido a mirar aquest documental, sota la vostra responsabilitat, i que, això sí, si us embranqueu en aquesta empresa, recordeu de fer factura, declarar l’IVA i presentar l’IRPF quan toqui, perquè, si no, com diu l’anunci del Ministeri de l’Interior, sense IVA és igual a sense hospitals, sense escoles, sense prestacions socials, sense jubilació…

 

Cony, si això ja passa ara!!!

Vivim en temps de crisi. Les famílies no arriben a final de mes. Hi ha més d’un 22% d’atur a Catalunya. El diner no circula, els bancs no ajuden i moltes petites i mitjanes empreses han d’abaixar la persiana. La sigla ERO s’ha tornat tan comuna com papa, mama o pipi. El govern, en comptes …

Un comentari a Atenció emprenedors: com guanyar diners venent drogues

  1. Fèlix Torras Solsona ha dit:

    Saps si el passaran pel plus aviat aquest documental? No estaria malament com a format divers respecte la sèrie documental ” El negocio de la droga” del National Geographic. El documental pinta guapo. Ara bé, se’n descuidat d’entrevistar a dos fenòmens famosos del món de la droga actual. Almenys, no els anomenes. Si és així, s’han passat pel alt entrevistar en Walter White i en Jesse Pinkman. No els anomenes. Encara no entenc com han pogut ometre’ls. Una errada de gruix gens venial.

    Fèlix Torras Solsona