MENU

19 juliol, 2014 Comentaris tancats a Videojocs: més zombis amb 'Dead rising 3' Visualitzacions: 1255 Sense categoria Marc Rabaseda

Fa uns quants anys, Capcom de les mans del productor Keiji Inafune, conegut per produir la serie Megaman i Resident evil. Va produir un joc de zombis on l’entreteniment, l’humor i la serie B eren els principals ingredients: Dead Rising. Un joc que com a cert film de George A. Romero, ens trobàvem dins d’un …

Videojocs: més zombis amb 'Dead rising 3'

1

Fa uns quants anys, Capcom de les mans del productor Keiji Inafune, conegut per produir la serie Megaman i Resident evil. Va produir un joc de zombis on l’entreteniment, l’humor i la serie B eren els principals ingredients: Dead Rising. Un joc que com a cert film de George A. Romero, ens trobàvem dins d’un centre comercial intentant sobreviure a una multitudinària plaga Z, amb molts zombis a la pantalla, sang, i un munt d’escenes bizarres dignes de “The Global Asylum”.

Amb l’aparició de les consoles de nova generació, van aprofitar per treure la tercera part de la saga per Xbox One. Un dels reclams més clars de la consola en el seu llançament.

Aquesta vegada ens situa a la ciutat de “Los Perdidos”(una mena d’Alburquerque) i portarem a Nick Ramos, un mecànic que sembla tret de un reality de la MTV, ja que amb qualsevol tonteria que troba, cinta americana i cinc segons (com un bon MacGyver encocat) es treu de la màniga les millors armes contra plagues zombi(ossets bomba, serra-martell, gorra cervesera).

3 En termes de jugabilitat, el joc conserva totes les virtuts i defectes que els altres jocs de la saga. Jugar una estona es molt divertit, de fet, no anar seguint les misions, simplement matant zombies es un gran desestressant: atropelles, cremes, desmembres… tot molt maco. Però si busquem profunditat i un repte, el joc es queda molt curt, el control no acompanya a jugar molta estona, i a la llarga es fa tremendament repetitiu. Si el comparem a altres sandbox, Dead Rising 3 es queda molt curt de continguts.

En la part tècnica, sorprèn per bo la gran quantitat de Zombis a la pantalla, tot-hi que el joc gràficament no és cap meravella, però insisteixo, veure aquesta quantitat indecent d’enemics ens agrada i ens estressa. La ciutat és petiteta (tot-hi ser amb diferencia l’escenari més gran de la saga) i els models compleixen sense ser cap referent.

dead_rising_3Sens dubte és un joc que abandona el terror i la claustrofòbia que podria ser més proper en els Resident Evils(sobretot els primers) i ens serveix en safata de plata: acció, humor, desmembraments i sang. Sense buscar res més.

En definitiva Dead Rising 3 és un bon joc, però molt limitat en la part tècnica. Si sou enamorats dels zombies, disfrutareu.

Fa uns quants anys, Capcom de les mans del productor Keiji Inafune, conegut per produir la serie Megaman i Resident evil. Va produir un joc de zombis on l’entreteniment, l’humor i la serie B eren els principals ingredients: Dead Rising. Un joc que com a cert film de George A. Romero, ens trobàvem dins d’un …

Comments are closed.