MENU

29 juliol, 2014 Comentaris (2) Visualitzacions: 1731 Sèries Jep Soler

Imagineu un dia que aneu a dinar a ca la sogra. Ella ha preparat la taula amb delicadesa, amb cura de tots els detalls, i ha preparat el vostre plat preferit, aquell que la vostra mare fa de manera sublim i que, després d’haver-ne tastat múltiples varietats, mai ha estat superat per ningú. Evidentment la …

'Extant': Halle Berry i poca cosa més

EXTANT_article_story_large

Imagineu un dia que aneu a dinar a ca la sogra. Ella ha preparat la taula amb delicadesa, amb cura de tots els detalls, i ha preparat el vostre plat preferit, aquell que la vostra mare fa de manera sublim i que, després d’haver-ne tastat múltiples varietats, mai ha estat superat per ningú. Evidentment la sogra l’ha fet bé, però no ha aconseguit arribar al nivell maternal, perquè ¿qui podria? Tot i això vosaltres esteu enamorats de la filla, tan guapa, excitant i meravellosa. Per tant, quan la sogra us pregunta amb una rialleta amable si t’ha agradat el plat, la teva contesta només pot ser: «Sí! Està molt bé!» Per dins estàs pensant: «Està bé, però m’agrada més el de la mare.»

Extant és una sèrie de la cadena CBS amb una magnífica posada en escena, bons efectes especials i amb la presència de la bellíssima i exuberant Halle Berry. El problema que tinc amb aquesta sèrie és que només faig que comparar la seva història amb altres productes cinematogràfics. Per tant, més enllà de valorar Extant us explicaré amb què la comparo:

lobby2The astronaut’s wife (1999), Rand Ravich. Amb Charlize Theron i Johnny Deep. El comandant Spencer Amacost torna a la Terra després d’una missió espacial de llarga durada, la seva readaptació a la Terra es torna molt complicada i tot fa pensar que ha viscut una experiència paranormal a l’espai.

Artificial intelligence: AI (2001), Steven Spielberg. Amb Haley Joel Osment i Jude Law. El professor Hobby ha aconseguit crear un robot amb totes les característiques d’un nen humà. El nen-robot es va adaptant al nou món de manera adequada, el més difícil és com acceptar les pròpies emocions i aconseguir l’amor incondicional dels demés, sobretot de la seva mare.

Moon (2009), Duncan Jones. Amb Sam Rockwell i Kevin Spacey. Amb el permís del 2001 (1968), de Kubrick, havia d’escollir una relació entre un astronauta i moon-1l’ordinador de la nau i m’he decantat per la pel·lícula del fill de David Bowie per una raó, el procés cap a la bogeria. Sam Bell és una astronauta que fa una missió a la Lluna d’un any de durada. Durant aquest temps només tindrà la companyia de l’ordinador GERTY. Aquest aïllament i la nul·la interacció amb altres humans fan canviar el caràcter de l’astronauta i comença a tenir pensaments estranys que el fan dubtar de la seva capacitat mental. També podria haver escollit Gravity, de Cuarón, amb què es pensa sovint quan s’està mirant Extant, normalment per comparar Berry amb Bullock i comprovar que l’actriu de Catwoman li dóna mil voltes amb tot.

Silent running (1972), Douglas Trumbull. Amb Bruce Dern. Un astronauta cuida d’una nau-hivernacle on hi ha les darreres plantes de la terra, ja que el planeta ha quedat sense vida vegetal. Un dia rep l’ordre de destruir totes les plantes. La soledat, la bogeria i la rebel·lia es plantegen amb misteri i intriga. Una gran pel·lícula per recuperar.

En aquest llista potser faltaria Alien 3 (1992), de David Fincher, o Rosemary’s baby (1968), de Roman Polanski, però amb dos capítols encara no he pogut confirmar-ho, el que sembla que va agafant força és una trama més propera a They live (1988), de John Carpenter, ja ho veurem. Per ara anem gaudint de les bones vistes d’Extant.

Extant - Episode 1.02 - Extinct - Promotional Photos (2)

Imagineu un dia que aneu a dinar a ca la sogra. Ella ha preparat la taula amb delicadesa, amb cura de tots els detalls, i ha preparat el vostre plat preferit, aquell que la vostra mare fa de manera sublim i que, després d’haver-ne tastat múltiples varietats, mai ha estat superat per ningú. Evidentment la …

2 comentaris to 'Extant': Halle Berry i poca cosa més

  1. Ramon Porta ha dit:

    He vist als 3 capitols d’Extan i fora del problema de ser pregnada per…¿als angels? ,no hi veig masa misteris bé si començan a apareixer ara ja m’ho imaginaba.La Berry veix que et fa tilín,no va sert tan dolenta la Bullock a Gravity,per lo demés las pelis que descrius totas las adoro,gracies.

  2. pelid'avui ha dit:

    Jo també reivindico sempre La peli del Bruce Dern amb els robotets jardiners…