MENU

16 agost, 2014 Comentaris (1) Visualitzacions: 1532 Intros bastardes Jep Soler

Música: Satisfaction – Rolling Stones Segurament la història de la nova sèrie de la USA Network no guanyarà cap premi a l’originalitat, ni tindrà un lloc reservat a l’Olimp de les sèries bastardes per excel·lència, tot i això la seva intro es mereix un petit comentari al nostre humil bloc. Primer de tot vull comentar …

Intros Bastardes: Satisfaction (2014 – … )

Música: Satisfaction – Rolling Stones

Segurament la història de la nova sèrie de la USA Network no guanyarà cap premi a l’originalitat, ni tindrà un lloc reservat a l’Olimp de les sèries bastardes per excel·lència, tot i això la seva intro es mereix un petit comentari al nostre humil bloc. Primer de tot vull comentar que en el pilot, per mi un excel·lent capítol que funciona tot sol com a un telefilm divertit i àcid, no té careta de presentació, aquesta apareix a partir del segon episodi. Com era d’esperar la música és una versió del Satisfaction dels Rolling Stones, amb un to més chill-out i sensual. Les imatges les podríem dividir en tres apartats: el matrimoni, la sensualitat i la riquesa, que són els pilars que aguanten Satisfaction.

satisfaction_preview-smRepassem les imatges: un lloc paradisíac, amor blanc, romàntic, pur, picardies, diners, luxe, rellotge, corbata, anell, petons, nuvis, casa, televisió gran, cotxe esportiu, més joies, llavis, músculs, i finalment, espiritualitat i una flor. Tot això està concentrat perfectament per explicar de que va Satisfaction: un matrimoni de quaranta anys amb una filla adolescent que ho tenen tot, bé tot materialment parlant, feina ben pagada, casa luxosa, tot el que es pot comprar. Fins que la insatisfacció apareix perquè comencen a plantejar-se si la vida que porten és realment la que tenien prevista i, sobretot, si és la que volen ara. Intenten suplir les mancances del matrimoni amb elements externs, com més sensuals millor,  i les mentides piatoses són el pa de cada dia. Arribar als quaranta, alguns de vosaltres m’entendreu, no és el que s’espera, a la porta de casa no apareix un esportiu ni hi ha una cua de noies joves rosses esperant el nostre somriure. La quarantena ens permet fer una reflexió de la vida que tenim, perquè ens pensem que arribem a l’equador de la vida i fem un repàs a tot plegat, quan en realitat no saben el temps que ens espera i potser per això sembla que s’ha de viure més depressa i intensament. En el cas del nostre protagonista intenta buscar la resposta en la espiritualitat, a partir de llibres d’autoajuda tipus monjos i Ferraris. Tot està molt clar, segons el seu mestre budista, les respostes estan en una flor.

satisfaction

 

 

Música: Satisfaction – Rolling Stones Segurament la història de la nova sèrie de la USA Network no guanyarà cap premi a l’originalitat, ni tindrà un lloc reservat a l’Olimp de les sèries bastardes per excel·lència, tot i això la seva intro es mereix un petit comentari al nostre humil bloc. Primer de tot vull comentar …

Un comentari a Intros Bastardes: Satisfaction (2014 – … )

  1. Ramon Porta ha dit:

    Ja fas bé de explicar-nos,jo volía veurala però passo i aixó de la flor bé no vui ser barroer,potser és lo que tenen las donas,oi?