MENU

30 agost, 2014 Comentaris (3) Visualitzacions: 2985 Intros bastardes Jep Soler

Música: The Edwin Davis Jazz Band – Roseanne Una autèntica revolució a la televisió americana la primera sitcom que se centrava en una família de classe baixa i que tractava obertament temes més amagats en sèries del mateix estil, com l’ús de les drogues, el feminisme, la llibertat sexual i, evidentment, l’alimentació i l’aspecte físic. …

"Intros Retro-Bastardes": Roseanne (1988-1997)

Música: The Edwin Davis Jazz BandRoseanne

Una autèntica revolució a la televisió americana la primera sitcom que se centrava en una família de classe baixa i que tractava kevin__iphone_640obertament temes més amagats en sèries del mateix estil, com l’ús de les drogues, el feminisme, la llibertat sexual i, evidentment, l’alimentació i l’aspecte físic. Fins aquell moment, i actualment Déu n’hi do, els personatges que apareixien a televisió buscaven la perfecció física, l’aparença era el més important. A Roseanne vèiem una dona que no tenia complexos físics i que defensava la llibertat d’escollir entre seguir la moda o no. Els dos protagonistes, Roseanne Barr i John Goodman, juntament amb Laurie Metcalf, van aconseguir la majoria de premis interpretatius de l’època, i van crear un fenomen televisiu que va triomfar a casa nostra gràcies a TV3, que la va programar.

La careta de Roseanne, que va anar variant any rere any, ens mostra la cara dels personatges mentre són a casa, fent tasques quotidianes, com menjar, jugar a cartes, mirar la televisió, discutint, rient… Us he deixat a l’inici la intro de la setena temporada i al final, la de la novena i darrera. En aquesta última es va afegir veu a la inconfusible música de la careta. El tret que no varia durant els nou anys és la rialla escandalosa de la Roseanne, omnipresent a cada capítol.

Música: The Edwin Davis Jazz Band – Roseanne Una autèntica revolució a la televisió americana la primera sitcom que se centrava en una família de classe baixa i que tractava obertament temes més amagats en sèries del mateix estil, com l’ús de les drogues, el feminisme, la llibertat sexual i, evidentment, l’alimentació i l’aspecte físic. …

3 comentaris to "Intros Retro-Bastardes": Roseanne (1988-1997)

 1. Ramon Porta ha dit:

  Gràcies,fantastic,em porta bon recors.

 2. Lord Vador ha dit:

  La música és boníssima! M’hi vaig enganxa.

 3. Miguel ha dit:

  Grande Roseanne, mis dies, yo era un crío

  Un saludo desde Ronda,Málaga.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.