MENU

27 setembre, 2014 Comentaris tancats a Andie MacDowell, perquè ella s’ho val Visualitzacions: 1479 Què se n'ha fet Jordi Taulats

Continuem aquesta sèrie de recordatoris de gent del món del cinema amb aquesta actriu que tants cors va robar a la seva època. Rosalie Anderson MacDowell, nom real d’aquesta model i actriu, va néixer el 21 d’abril de 1958 a Gaffney, Carolina del Sud. Després d’abandonar la universitat per ser model de Calvin Klein o …

Andie MacDowell, perquè ella s’ho val

info-mcdowell-hed-2013

Continuem aquesta sèrie de recordatoris de gent del món del cinema amb aquesta actriu que tants cors va robar a la seva època.

Rosalie Anderson MacDowell, nom real d’aquesta model i actriu, va néixer el 21 d’abril de 1958 a Gaffney, Carolina del Sud. Després d’abandonar la universitat per ser model de Calvin Klein o de l’Oreal, va debutar al cinema el 1984 amb Greystok, la llegenda de Tarzan. Després d’aquest èxit en van venir d’altres com St. Elmo’s, punt de trobada, Sexo mentiras y cintas de vídeo,  film de referència del cinema independent, Atrapado en el tiempo, Vidas cruzadas o Cuatro bodas y un funeral.

1129240813_850215_0000000000_sumario_normalAmb uns anys noranta plens de treballs, a l’inici del nou segle, després de protagonitzar Las flores de Harrison, decideix agafar-s’ho amb més calma i dedicar més temps als seus fills. Intentant buscar l’ideal de la família que de petita no va tenir, ja que la seva mare era alcohòlica i el seu pare la va fer fora de casa, Andie MacDowell s’ha casat dos cops i té 3 fills.

I ara que està fent?

Bé, de ben segur que ja heu pensat en els anuncis de cosmètics que avui es poden veure d’aquesta model. Porque yo lo valgo. Oh i tant, que ho vals! Doncs Andie MacDowell és una de les portaveus més veteranes de la casa l’Orel: fa més de 25 anys que aquesta marca de cosmètics confia en l’actriu per als seus anuncis.

article-2571247-1BF4810200000578-53_634x421A banda de la publicitat i algun que altre paper en films dirigits a la televisió, el 2012 Andie MacDowell protagonitzava la sèrie Jane by design, en què fa un paper molt semblant al de Meryl Streep a El diablo se viste de Prada. Des del 2013, i en horari prime-time, Andie dóna vida a Olivia Lockhard a Cedar cove, sèrie centrada en una jutgessa de família del poble que dóna nom a la sèrie.

A tot això se li ha de sumar la gran afició que ha agafat últimament per la natura i la seva conservació. Tant és així que ha fet que les terres que té al seu ranxo de Montana no puguin ser urbanitzades ni s’hi pugui edificar. Tota una ecologista.

Continuem aquesta sèrie de recordatoris de gent del món del cinema amb aquesta actriu que tants cors va robar a la seva època. Rosalie Anderson MacDowell, nom real d’aquesta model i actriu, va néixer el 21 d’abril de 1958 a Gaffney, Carolina del Sud. Després d’abandonar la universitat per ser model de Calvin Klein o …

Comments are closed.