MENU

10 novembre, 2014 Comentaris (2) Visualitzacions: 1730 Sèries Marc Bataller @marcbataller

Catalunya fa temps que reclama poder decidir el seu futur. Ahir més de dos milions de catalans van anar a votar en un 9-N que molta gent qualifica d’històric. Jo no diria tant, perquè al final ha estat una consulta un pèl descafeïnada, per no dir molt. Descafeïnada, sobretot, per culpa del govern espanyol, que …

El 9-N de Frank Underwood

9n-consulta-referendum-els-bastards-house-of-cards-sons-of-anarchy-the-walking-dead
Catalunya fa temps que reclama poder decidir el seu futur. Ahir més de dos milions de catalans van anar a votar en un 9-N que molta gent qualifica d’històric. Jo no diria tant, perquè al final ha estat una consulta un pèl descafeïnada, per no dir molt. Descafeïnada, sobretot, per culpa del govern espanyol, que no ha baixat del burro i no ha permès una convocatòria normal i corrent. Però el govern català també s’ha quedat curt. No s’ha atrevit a plantar cara i ha acotat una mica el cap. Pit i collons és el que fa falta, sobretot si, com diu, vol una Catalunya independent.

9n-consulta-referendum-els-bastards-house-of-cards-sons-of-anarchy-the-walking-deadPer tant, vist el panorama actual, Catalunya no necessita ni Artur Mas, ni Oriol Junqueras, ni Joan Herrera, ni David Fernàndez… necessita Frank Underwood, de House of cards. Ha arribat un moment en què s’ha de passar de les paraules als fets, però als fets de veritat. Com diria Frank, si m’haig de tacar les mans de sang per arribar a la presidència dels Estats Units, endavant. Si haig de matar un desgraciat congressista, endavant. Si haig de matar una periodista que em toca els collons, doncs endavant. I la regla número u d’en Frank: no deleguis la feina bruta. Fes-la tu mateix, perquè així segur que la faràs bé.

Estic convençut que Frank Underwood ─alter ego de Kevin Spacey─ no ens fallaria i ens portaria a bon port. Evidentment que hi hauria danys col·laterals i alguna víctima, però i què? Frank és un dels ídols d’Els Bastards, juntament amb Jax Teller, de Sons of anarchy, que, ben pensat, podria ser el vicepresident. I com a conseller d’Interior, Rick Grimes, de The walking dead. Uah, quin tros de govern!

Catalunya fa temps que reclama poder decidir el seu futur. Ahir més de dos milions de catalans van anar a votar en un 9-N que molta gent qualifica d’històric. Jo no diria tant, perquè al final ha estat una consulta un pèl descafeïnada, per no dir molt. Descafeïnada, sobretot, per culpa del govern espanyol, que …

2 comentaris to El 9-N de Frank Underwood

  1. Jordi ha dit:

    Jo proposo a Nucky Thompson de Boardwalk Empire com a tresorer i a Ciro de Gomorra com a cònsol a Madrid per arrodonori aquest govern i…

    On s’ha de votar?

  2. Jemima Walker ha dit:

    Jo també voto aquest govern si en Rick promet fitxar per als Mossos la Linden, en Holder, la Sonya Cross i en Marco Ruiz.