MENU

22 novembre, 2014 Comentaris tancats a Intros bastardes: 'Boardwalk Empire' (2010-2014) Visualitzacions: 1274 Intros bastardes Jep Soler

Si no ho visualitzeu bé: Enllaç Youtube Música: Straight up and down – The Brian Jonestown Massacre Diuen que aquesta cinquena serà la darrera temporada de Bordwalk Empire, sèrie de la HBO apadrinada per Martin Scorsese que va dirigir els primes capítols i ambientada a Atlantic City durant la llei seca. A aquestes altures és …

Intros bastardes: 'Boardwalk Empire' (2010-2014)

Si no ho visualitzeu bé: Enllaç Youtube

Música: Straight up and down – The Brian Jonestown Massacre

Diuen que aquesta cinquena serà la darrera temporada de Bordwalk Empire, sèrie de la HBO apadrinada per Martin Scorsese que va dirigir els primes capítols i ambientada a Atlantic City durant la llei seca. A aquestes altures és innecessari dir més coses sobre la sèrie; tots sabeu que és una obra mestra absoluta i si voleu podeu tornar a llegir els posts del bastard Jordi Dorca: segona temporada, tercera, quarta.

art_boardwalkempire-420x0En aquesta careta inicial ja veiem els elements més importants de tota la història, la beguda i Steve Buscemi. L’actor novaiorquès és l’ànima de tota la història, ell sol porta el pes de les històries i per molt que altres personatges han volgut fer-li ombra (Van Alden, Capone, Charly White, Jimmy Darmody o Gyp Rossetti) ningú ha pogut amb el gran Nucky Thompson. Els altres dos protagonistes de la intro són Atlantic City, que tot i que mentre evoluciona la sèrie va compartint escenari amb altres ciutats continua essent el centre d’operacions, i l’alcohol, el negoci per excel·lència durant la llei seca, si tenies comprats els polítics i els policies adients, és clar. Les onades van portant les ampolles d’alcohol i sembla que se les volen tornar a endur però acaben un altre cop als peus d’en Nucky.

Boardwalk Empire finalitzarà aquest any i ens deixarà orfes perquè costarà trobar un substitut de nivell, de fet també pensàvem que no podríem viure sense The Sopranos i sembla que ens n’anem sortint. Us deixo amb un detall de la bona música de la sèrie:

 

Si no ho visualitzeu bé: Enllaç Youtube

Si no ho visualitzeu bé: Enllaç Youtube Música: Straight up and down – The Brian Jonestown Massacre Diuen que aquesta cinquena serà la darrera temporada de Bordwalk Empire, sèrie de la HBO apadrinada per Martin Scorsese que va dirigir els primes capítols i ambientada a Atlantic City durant la llei seca. A aquestes altures és …

Comments are closed.