MENU

19 desembre, 2014 Comentaris tancats a Si no tens secrets, què tens? Visualitzacions: 1103 Sèries Jep Soler

Els secrets amaneixen la vida, són aquells aspectes únics, interns, nostres que ningú més sap i que no mostrarem passi el que passi. Només faltaria!. Quan es comparteixen s’ha acabat la màgia, encara que sigui en petit comitè ja no serà mai més com abans. Algunes vegades els secrets pesen molt i ens alleugerim quan …

Si no tens secrets, què tens?

noticia_series_28082014_www.pizquita.com_00023Els secrets amaneixen la vida, són aquells aspectes únics, interns, nostres que ningú més sap i que no mostrarem passi el que passi. Només faltaria!. Quan es comparteixen s’ha acabat la màgia, encara que sigui en petit comitè ja no serà mai més com abans. Algunes vegades els secrets pesen molt i ens alleugerim quan els expliquem, ara bé, el receptor veurà canviada la seva percepció sobre nosaltres i , en alguna ocasió, la seva vida ja no serà la mateixa.

Tots el tipus de secrets, característiques, situacions possibles les trobareu en una mini-sèrie britànica de la BBC de només cinc episodis de vint-i-cinc minuts de durada, ben elaborats, perfectament interpretats i amb una selecció musical que forma part de la trama. Repassem els secrets que hi apareixen i així us en faig venir ganes.

Capítol 1: El dilema. De vegades la vida ens porta a decidir entre una opció p026139ldolenta i una pitjor. Per acabar d’afegir-hi desgràcia la decisió arriba en un moment vital il·lusionant, amb perspectives de futur immillorables i la tria ens farà infeliços, si més no momentàniament. La Pippa (Olivia Colman) rep la proposta de la seva mare perquè li practiqui un suïcidi assistit, apareixen dubtes, dilemes, secrets…

the-secret-is-out_3030626kCapítol 2: La conversa. Quim Monzó ja ens ho explicava en el conte “Amb el cor a la mà” , la sinceritat pot ser una mala aliada en la relació de parella. A La conversa ens situem en el dia abans del casament de la Charlotte i en Tom, ella li diu que li ha confessar una cosa perquè no vol començar el camí del matrimoni amb secrets. Ell es veu obligat també a explicar-ne un. Tot canviarà a partir d’aquell moment.

Capítol 3: El visitant. No podien faltar en aquesta sèrie dirigida per Dominic Savage el secrets derivats d’un procés d’adopció.p025jjhz Aquells detalls que es prefereixen guardar en un calaix per protegir a l’infant, no cal parlar de coses insignificants que només faran patir a la família. El problema és que els secrets compartits acaben veient la llum, sobretot quan es rep una visita inesperada.

p025pdg2Capítol 4: La mentida. El secret es converteix en mentida quan negues la seva existència. En aquest cas el secret es bifurca en vàries direccions, implicant a moltes persones. En Philip (Ben Chaplin) viu feliçment casat, tenen una filla, i per motius laborals passa mitja setmana fora de casa. Quan torna és un pare i un marit perfecte, se les estima molt i els dona tot el que pot. Un dia la seva esposa despenja el telèfon i rep una notícia confusa i misteriosa que la portarà a investigar la vida del seu marit. La sorpresa serà majúscula.

Capítol 5: El retorn. Quan un home estima a una dona farà el possible per estar amb ella i fer-la feliç. Quan aquesta relació la webANXthesecretsep5mantenen en secret perquè podria ferir a membres de la pròpia família han d’anar amb molt de compte a no ser descoberts. Quan decideixen finalment dir-ho a tothom perquè ja n’estan farts d’amagar-se succeeix un fet que els hi farà replantejar la situació. El secrets i la mentida es donaran la mà en un camí que pot portar a la tragèdia.

Ja ho veieu, varis secrets posat a escena. Us en puc explicar un? M’ha agradat molt la sèrie. No ho dieu a ningú. És un secret.

 

 

Els secrets amaneixen la vida, són aquells aspectes únics, interns, nostres que ningú més sap i que no mostrarem passi el que passi. Només faltaria!. Quan es comparteixen s’ha acabat la màgia, encara que sigui en petit comitè ja no serà mai més com abans. Algunes vegades els secrets pesen molt i ens alleugerim quan …

Comments are closed.