MENU

18 febrer, 2015 Comentaris tancats a 'Backstrom' no passa el tall Visualitzacions: 1144 Sèries Marc Bataller @marcbataller

FOX acaba d’estrenar una nova sèrie policíaca, Backstrom, que espera que es faci un lloc en la jungla de les audiències televisives -el primer episodi va obtenir uns vuit milions d’espectadors, una xifra força acceptable-. Rainn Wilson (The Office) interpreta un irascible detectiu d’homicidis de Portland basat en les obres de Leif Gustav Willy Persson, …

'Backstrom' no passa el tall

backstromdinsFOX acaba d’estrenar una nova sèrie policíaca, Backstrom, que espera que es faci un lloc en la jungla de les audiències televisives -el primer episodi va obtenir uns vuit milions d’espectadors, una xifra força acceptable-. Rainn Wilson (The Office) interpreta un irascible detectiu d’homicidis de Portland basat en les obres de Leif Gustav Willy Persson, un dels escriptors noruecs més reconeguts de la novel·la negra. Episodi rere episodi, Everett Backstrom, ha de resoldre els casos més complicats i, a la vegada, controlar els seus impulsos autodestructius. Com va dir el crític i amic Pep Prieto, Backstrom seria com portar House al món de la policia.

Reconec que només he vist el pilot, però amb això ja en faig prou per dir que Backstrom no passa el tall, almenys per mi. Em va semblar poc original i poc creïble (ja estic una mica cansat dels antiheroi) i, per tant, no la continuaré mirant. Això sí, en descàrrec seu, haig d’admetre que vaig veure Backstrom just després d’un episodi de Broadchurch i el meu subconscient va comparar-les. I, encara que les comparacions són odioses, Backstrom es queda a anys llum de la sèrie de la cadena britànica ITV. I és que l’inspector Alec Hardy és insuperable. Per tant potser hauria estat millor que Rainn Wilson hagués optat per fer un spin-off de The Office, com s’havia especulat en alguna ocasió.

Davant d’aquest escenari només podem esperar que la FOX redreci el rumb amb Wayward Pines, la seva gran aposta pel primer semestre del 2015. És el salt a la gran pantalla de M. Night Shyamalan i l’estrena està prevista pel 14 de maig i simultàniament a 125 països. L’esperem amb candeletes.

 

FOX acaba d’estrenar una nova sèrie policíaca, Backstrom, que espera que es faci un lloc en la jungla de les audiències televisives -el primer episodi va obtenir uns vuit milions d’espectadors, una xifra força acceptable-. Rainn Wilson (The Office) interpreta un irascible detectiu d’homicidis de Portland basat en les obres de Leif Gustav Willy Persson, …

Comments are closed.