MENU

21 febrer, 2015 Comentaris (1) Visualitzacions: 2186 Què se n'ha fet Jep Soler

Segurament hauria d’haver anunciat, què se n’ha fet de la Rita?. Perquè per molt que s’esforci amb nous papers i treballi tant com pugui la Julie Benz anirà pels segles dels segles lligada a la Rita, la soferta esposa d’en Dexter. Aquell final de capítol de la quarta temporada, la millor de totes, en que …

Julie Benz, l’eterna Rita

293.dexter.benz.julie.lc.082109Segurament hauria d’haver anunciat, què se n’ha fet de la Rita?. Perquè per molt que s’esforci amb nous papers i treballi tant com pugui la Julie Benz anirà pels segles dels segles lligada a la Rita, la soferta esposa d’en Dexter. Aquell final de capítol de la quarta temporada, la millor de totes, en que la veiem banyant-se en la seva pròpia sang mentre el seu fill plora desconsolat al terra, es quedarà impresa en la nostra memòria per sempre. La Rita va evolucionar com a personatge de manera sublim, en un inici semblava una figa-flor incapaç de solucionar cap problema i que només servia a en Dexter per construir una vida falsa i perfecte, que li permetés continuar amb la feina d’assassí en sèrie. Ella va començar a créixer, convertint-se en una dona de caràcter, amb poder de decisió, lluny d’aquella jove mare que rebia maltractaments del seu primer marit. La nova maternitat va apropar la parella, fins i tot en Dexter se n’acaba enamorant, i per això el brutal assassinat comés per en Trinity ens va deixar a tots glaçats. Mai més podrem mirar a la sensual Julie Benz sense pensar en la Rita.

El seu debut cinematogràfic, l’any 1990, va ser a Two Evil Eyes, un film de culte de terror dirigit per George A.Julie-Benz-2-grande Romero i Dario Argento, uns bons padrins de bateig. Coincidint amb la darrera etapa a Dexter va intervenir en més productes bastards: John Rambo, Saw i Punisher II, les tres filmades l’any 2008. A partir d’aquí va començar a aparèixer en capítols de diverses sèries televisives com A Gifted Man (2011-2012), No Ordinary Family (2010-2011) o Defiance (2013- …).

Julie_BenzJulie Benz va néixer l’1 de maig de 1972 a Pittsburgh, Pennsylvania, i va encarar la seva carrera professional seguint els passos de la seva mare, patinadora, com també ho van fer els seus germans. Malauradament pel patinatge, però sortosament pels bastards, una lesió la va allunyar de les pistes i es va decantar cap a la professió d’actriu. Li va costar aconseguir un paper protagonista i, fins convertir-se en Rita Bennett a Dexter, va anar fent petits papers a Mejor… imposible, Buffy cazavampiros (s’havia presentat al càsting per fer de Buffy i al final van escollir a Sarah Michelle Geller), i treballant en algunes petites produccions de terror de sèrie B. Els darrers anys ha aparegut en telefilms com El secuestro de Sophie o El peso de la tracición. Aquest any la veurem a la gran pantalla a Life on the line, juntament amb John Travolta, i a Havenhurst i Circle, amb les que tornarà al seu gènere més prolífic, el terror.

No m’he pogut estar de penjar un vídeo de resum de la seva aparició a Dexter. Que el gaudiu!

Segurament hauria d’haver anunciat, què se n’ha fet de la Rita?. Perquè per molt que s’esforci amb nous papers i treballi tant com pugui la Julie Benz anirà pels segles dels segles lligada a la Rita, la soferta esposa d’en Dexter. Aquell final de capítol de la quarta temporada, la millor de totes, en que …

Un comentari a Julie Benz, l’eterna Rita

  1. Jordi ha dit:

    Gràcies Jep per reivindicar una de les actrius més sexis del planeta terra. Només afegir que, com a fan de Muejeres desesperadas, no l’oblidarem mai tampoc pel seu petit però intens paper com a ballarina de striptease lesbiana i els graus de temperatura amb què va fer pujar la sèrie.

    Això sí: Rita forever!