MENU

24 febrer, 2015 Comentaris tancats a Allò que la cerimònia s'endugué Visualitzacions: 1234 Cinema Lluís Simon

Una crònica bastarda (ànimes sensibles, defugiu-la) Allò que no va passar i que, si hagués figurat en el guió, hauria salvat la jornada. Vaig trobar a faltar Nucky Thompson encalçant Patricia Arquette just en el moment que reclamava a crits la igualtat de sexes. “No vols igualtat –cridaria el bastard d’Atlantic City–? Aquí tens la meva…” Vaig …

Allò que la cerimònia s'endugué

Noticia-112941-premios_oscar-2015-neil_ptarick_harris-conductor-presentador

Una crònica bastarda (ànimes sensibles, defugiu-la)

Allò que no va passar i que, si hagués figurat en el guió, hauria salvat la jornada.

Patricia-Arquette-con-su-Oscar_54426444258_54028874188_960_639Vaig trobar a faltar Nucky Thompson encalçant Patricia Arquette just en el moment que reclamava a crits la igualtat de sexes. “No vols igualtat –cridaria el bastard d’Atlantic City–? Aquí tens la meva…”

Vaig trobar a faltar Michael Keaton pintat de Joker –irones del destí– fent un bany de sang després que s’anunciés l’Oscar al millor actor.

Vaig trobar a faltar els agents d’immigració de l’FBI detenint en directe Alejandro González Iñárritu quan parlava dels drets dels mexicans i enviant-lo a Guantánamo per haver finançat el terrorisme bolivarià, o l’asteca en el seu cas.

oscars-julianne-mooreVaig trobar a faltar Julianne Moore despullant-se i demanant als acadèmics que, un per un (són 6.000), li rellepessin la cloïssa per haver-li donat l’Oscar per la collonada d’Alice i no per Maps of the starsamb David Cronenberg dret sobre la cadira aplaudint com un boig.

Vaig trobar a faltar que, enmig de l’abrandada defensa dels drets dels homosexuals que va fer l’emocionat guionista Graham Moore (The theory of everything)l’amic Neil Patrick Harris, que devia tenir el membre més dur que una banya de toro, li baixés els pantalons, i bé…

Vaig trobar a faltar els quatre agents de la policia de Los Angeles que van apallissar Rodney King entrant al teatre per saltar sobre John Legend i Common just quan parlaven del seu somni de la igualtat racial.

eastwood-blog480Vaig trobar a faltar Clint Eastwood, amb el rifle original d’American sniper, fent una matança de demòcrates, o sigui, tots menys ell.

Vaig trobar a faltar la venjança de Troma, per haver estat menyspreats en el seu 40è aniversari. Un aspersor sorpresa amb vòmit de camell i sang de mico amb Ebola m’hauria semblat una idea brillant.

I vaig trobar a faltar la bomba atòmica de Kim Jong-un caient sobre J.K. Simmons, per haver estat més bastard que nosaltres a Whiplash.

Però no tot va ser un horror. Les tres hores llargues d’aquesta fel·lació múltiple van estar a punt d’aconseguir allò inconcebible, fer més passables uns premis Gaudí.

Una crònica bastarda (ànimes sensibles, defugiu-la) Allò que no va passar i que, si hagués figurat en el guió, hauria salvat la jornada. Vaig trobar a faltar Nucky Thompson encalçant Patricia Arquette just en el moment que reclamava a crits la igualtat de sexes. “No vols igualtat –cridaria el bastard d’Atlantic City–? Aquí tens la meva…” Vaig …

Comments are closed.