MENU

24 març, 2015 Comentaris tancats a Amazon aposta per Hitler Visualitzacions: 1430 Sèries Marc Bataller @marcbataller

Títol


Director


Actors

Pel que es pot deduir The man in the high castle girarà al voltant de la resistència nord-americana que lluita clandestinament contra l’ocupació alemanya i japonesa i també sobre els moviments que hi haurà per substituir Hitler, que ja està a les acaballes de la seva vida, víctima del Parkison.

Amazon aposta per Hitler

Us imagineu que els aliats haguessin perdut la Segona Guerra Mundial i que els Estats Units haguessin estat envaïts per Alemanya i el Japó i s’haguessin repartit el territori nord-americà en dos? Aquest és el punt de partida de la novel·la The man in the high castle escrita el 1962 per Philip K. Dick, un dels escriptors de ciència-ficció més coneguts del segle XX. Dick va viure la major part de la seva vida precàriament i no va ser fins després de la seva mort que se li va reconèixer l’èxit gràcies al fet que algunes de les seves obres van servir com a font d’inspiració per a pel·lícules tan importants com Blade runner, Total recall, Minority report o Paycheck.

Ara Amazon Studios, que vol obrir-se camí en el món audiovisual, ha decidit adaptar The man in the high castle, tot i que de moment només n’ha emès el pilot. I diem només perquè l’estratègia de la companyia és produir diversos pilots diferents i el més vist s’acaba convertint en una sèrie. The man in the high castle ja ha passat la prova del cotó fluix i ara estem a l’espera que s’estreni la resta de temporada. Pel que com hem pogut veure es pot tractar d’una sèrie bastant interessant.

L’argument és d’allò més original i atractiu, sobretot per a aquells que ens agrada la història i, al llarg del pilot, podem veure escenes curioses i xocants que ja paguen la pena per si soles com ara per exemple la nova bandera dels Estats Units en què les estrelles han estat substituïdes per la creu gammada de Hitler.

Pel que es pot deduir The man in the high castle girarà al voltant de la resistència nord-americana que lluita clandestinament contra l’ocupació alemanya i japonesa i també sobre els moviments que hi haurà per substituir Hitler, que ja està a les acaballes de la seva vida, víctima del Parkison. En aquest cas s’auguren conspiracions entre els governs alemanys i japonesos, que podrien acabar enfrontant-se en la Tercera Guerra Mundial i convertir  els Estats Units en un autèntic camp de batalla.

The man in the high castle, per tant, promet i el web IMBD la puntua amb una molt bona nota, un 8,5. A més un cop vist el pilot et vénen moltes ganes de llegir l’obra de Dick i això és, evidentment, un punt a favor del nou producte d’Amazon.

El primer episodi està penjat íntegrament a Youtube, això sí, en versió original i sense subtítols. Aquí us el deixem.

Pel que es pot deduir The man in the high castle girarà al voltant de la resistència nord-americana que lluita clandestinament contra l’ocupació alemanya i japonesa i també sobre els moviments que hi haurà per substituir Hitler, que ja està a les acaballes de la seva vida, víctima del Parkison.

Títol


Director


Actors

Comments are closed.