MENU

27 març, 2015 Comentaris (2) Visualitzacions: 2126 Sèries Víctor Gonzàlez

La MTV es vol apuntar a la carrera de les sèries amb Eye candy i ho fa malament, molt malament, ja que el que presenta a la pantalla és la infantiloide història de la Lindy Sampson (Victoria Justice) sobre la caça d’un assassí en sèrie pels carrers de Nova York mentre busca, a la vegada, …

'Eye candy', el naufragi de la MTV

mtv-eye-candy-serie-victoria-justice-lindy
La MTV es vol apuntar a la carrera de les sèries amb Eye candy i ho fa malament, molt malament, ja que el que presenta a la pantalla és la infantiloide història de la Lindy Sampson (Victoria Justice) sobre la caça d’un assassí en sèrie pels carrers de Nova York mentre busca, a la vegada, a la seva germana, abduïda per un encaputxat davant dels seus ulls, en una gasolinera de la ciutat.

La protagonista és, a més, una experta en tecnologia digital, que desxifra pistes d’entre la maranya oculta a les xarxes socials, i acaba ajudant la Cyber Crimes Unit, en la recerca de més adolescents desaparegudes, tot augmentant la bola de neu de la narració original.

La MTV va a la deriva naufragant estrepitosament sense que ningú la pugui salvar. Cada any baixen els ràtings d’audiència i les seves sèries, centrades en la franja d’edat dels 16 als 25 anys han deixat d’interessar.eye-candy-mtv-critiques-cinema-pel·licules-pelis-films-series-els-bastards-critica

Pels que vàrem créixer amb la cadena, la decepció va començar al voltant del 1991, quan, amb incredulitat, va passar de ser una plataforma referencial dels vídeos musicals dels vuitanta a anar col·locant lentament reality shows i programes d’animació. The real world o Beavis and butt-head varen ser primer una sorpresa agradable per anar derivant en paròdia d’elles mateixes, i van donar pas a artefactes infumables com Teen mom o The brothers grunt. Jersey shore va acabar de matar la reputació de la cadena amb acusacions directes de racisme pel tractament dels italoamericans a la pantalla, deixant-la ferida de mort davant l’espectador més fidel.

eye-candy-mtv-critiques-cinema-pel·licules-pelis-films-series-els-bastards-criticaTeen wolf, Pimp my ride o Punk’d són exemples de la baixa qualitat dels seus productes. Jackass, tot i que va ser un èxit i va tenir fins a cinc versions cinematogràfiques, demostrava que l’adolescent no pot ser més que un ens estúpid, i potser l’única que es pot salvar una mica és Awkard, sobre les desventures de la teen Jenna Hamilton a Palos Verdes, California.

Eye candy tindrà deu episodis en la primera temporada. Entrat ja en el 6 podem dir que la cancel·lació hauria de ser imminent,  tot i que poca esperança ens queda. Els ràtings han anat augmentant lleugerament.

Sí, ho heu sentit bé.

La MTV es vol apuntar a la carrera de les sèries amb Eye candy i ho fa malament, molt malament, ja que el que presenta a la pantalla és la infantiloide història de la Lindy Sampson (Victoria Justice) sobre la caça d’un assassí en sèrie pels carrers de Nova York mentre busca, a la vegada, …

2 comentaris to 'Eye candy', el naufragi de la MTV

  1. Alt+126 ha dit:

    Revisant un calendari de series per internet vaig veure aquesta, només el títol. No se perquè vaig pensar en Hard Candy i vaig anar a IMDB a veure de què coi anava.

    Victoria Justice… Investigació… Serà entretinguda, suposo.

    Quan vaig acabar de descarregar el primer capítol i vaig veure com només d’apretar play em sortia el logo de la MTV vaig polsar la creueta vermella de la finestra i vaig esborrar tot rastre de la serie del meu disc dur. Veig que no em vaig equivocar.

  2. Victor ha dit:

    Demostres molta més intel.ligència que jo, ALT.