MENU

9 abril, 2015 Comentaris tancats a 'Broad city', segona temporada Visualitzacions: 1106 Sèries Víctor Gonzàlez

Broad city s’està convertint en una sèrie cabdal del gènere d’humor absurd juntament amb la magnífica Portlandia, de la qual tornaré a parlar també aquest mes vinent. Desenvolupada a partir d’una websèrie dirigida per les dues actrius principals (Ilana Glazer i Abbi Jacobson), explica les dificultats econòmiques de dues dones de poc més de vint …

'Broad city', segona temporada

broad-city-portlandia-sex-and-the-city-girls-critiques-cinema-pel·licules-pelis-films-series-els-bastards-criticaBroad city s’està convertint en una sèrie cabdal del gènere d’humor absurd juntament amb la magnífica Portlandia, de la qual tornaré a parlar també aquest mes vinent. Desenvolupada a partir d’una websèrie dirigida per les dues actrius principals (Ilana Glazer i Abbi Jacobson), explica les dificultats econòmiques de dues dones de poc més de vint anys a l’illa de Manhattan, i en cada un dels extravagants episodis amaga la realitat que tenen els millennials de viure amb normalitat en ciutats com Nova York.

broad-city-portlandia-sex-and-the-city-girls-critiques-cinema-pel·licules-pelis-films-series-els-bastards-criticaSi en una primera temporada el camp de tir principal era el del sexe, ara es potencia la química de les dues protagonistes amb el seu caos particular i amb totes les ganes i energia de viure en una ciutat que brilla gràcies a sous d’esclaus que només els permeten sobreviure.

Com ja vaig apuntar en un article anterior, el duo de Broad city se centra en la naturalitat de les protagonistes expressant la seva personalitat per sobre de les artificialitats del Photoshop i el maquillatge de Sex and the city o el hipsterisme de Girls. L’espectador veu com es pot emmirallar sense problemes amb la normalitat i imperfeccions de la Iliana i l’Abbi, que les fa ben properes, tot i la bogeria de les seves aventures.

broad-city-portlandia-sex-and-the-city-girls-critiques-cinema-pel·licules-pelis-films-series-els-bastards-criticaL’slapstick i la irracionalitat segueixen presents, tot i que l’espectador veurà amb sorpresa com les guionistes estan fent passos de gegant per crear els camins d’una trama ben pavimentada, per obrir pas a una tercera temporada ja anunciada, i vestir les protagonistes d’una història personal que només podíem intuir en el naixement.

Més que recomanable, fins i tots per als qui no els agrada la comèdia, Broad city segueix donant sorpreses agradables en cada un dels episodis. No espereu més i feu-hi una ullada. Els episodis són curts i molt divertits.

Broad city s’està convertint en una sèrie cabdal del gènere d’humor absurd juntament amb la magnífica Portlandia, de la qual tornaré a parlar també aquest mes vinent. Desenvolupada a partir d’una websèrie dirigida per les dues actrius principals (Ilana Glazer i Abbi Jacobson), explica les dificultats econòmiques de dues dones de poc més de vint …

Comments are closed.