MENU

14 abril, 2015 Comentaris tancats a 'Marco Polo', entre fred i calent Visualitzacions: 1067 Sèries Jordi Taulats

A finals de l’any passat la cadena Netflix va estrenar la que, fins ara, ha estat la seva producció més cara, amb 90 milions de dòlars: la sèrie Marco Polo. Ho va fer al més pur estil Netflix, és a dir, posant tots els capítols de la primera temporada a disposició dels seus subscriptors, igual …

'Marco Polo', entre fred i calent

Marco Polo, Netflix, Gengis Khan, Els bastards, critiques, series, pel·licules, films, pelis
A finals de l’any passat la cadena Netflix va estrenar la que, fins ara, ha estat la seva producció més cara, amb 90 milions de dòlars: la sèrie Marco Polo. Ho va fer al més pur estil Netflix, és a dir, posant tots els capítols de la primera temporada a disposició dels seus subscriptors, igual que ha fet amb les dues temporades de House of cards.

Marco Polo ens explica les aventures del famós mercader a la cort de Kublai Khan, nét del mongol més famós, Gengis Khan. Durant els deu capítols que dura la primera temporada veurem com Marco Polo és abandonat al servei del Khan pel seu pare, un mercader de la ruta de la seda que només pensa fer gran el seu nom. Capítol rere capítol veurem com Marco és empresonat i després acollit per la cort de Kublai. Bé, per tota la cort no, ja que el fill del Khan, el príncep Jingim, anirà covant un odi cap a Marco a causa del favoritisme que el Khan sembla que mostra envers l’estranger.

Marco Polo, Netflix, Gengis Khan, Els bastards, critiques, series, pel·licules, films, pelisA part de la història de l’explorador i mercader venecià, Marco Polo també ens mostrarà el dia a dia a les corts dels mongols i dels xinesos, ja que està ambientada en l’època en què la Xina i Mongòlia estaven en guerres. Una Xina dirigida pel canceller Jia Sidao, un polític afamat de poder i enfrontat a l’actual emperador que no vacil·larà a l’hora d’utilitzar la seva germana o la seva neboda per aconseguir els seus objectius.

Marco Polo és una superproducció que, com moltes, peca un pèl massa de romanticisme però que en les escenes de lluites, sobretot les lluites d’arts marcials, ens ofereix una bona dosi de distracció i, per què  no, també de coneixements d’aquest personatge.

A finals de l’any passat la cadena Netflix va estrenar la que, fins ara, ha estat la seva producció més cara, amb 90 milions de dòlars: la sèrie Marco Polo. Ho va fer al més pur estil Netflix, és a dir, posant tots els capítols de la primera temporada a disposició dels seus subscriptors, igual …

Comments are closed.