MENU

16 maig, 2015 Comentaris tancats a IZombie (2015 – …. ) Visualitzacions: 1058 Intros bastardes, Sèries Jep Soler

Música: Stop, I’m Already Dead – Deadboy and the Elephantmen IZombie està basada lliurement en el còmic del mateix nom creat per Chris Roberson i Michael Allred. Precisament aquest darrer és l’encarregat de dibuixar la seva careta de presentació. Com podeu observar aquesta intro agafa un recurs utilitzat als anys vuitanta; fer un resum de …

IZombie (2015 – …. )

Música: Stop, I’m Already Dead – Deadboy and the Elephantmen

6a00e54ed05fc288330147e2fde947970b-800wiIZombie està basada lliurement en el còmic del mateix nom creat per Chris Roberson i Michael Allred. Precisament aquest darrer és l’encarregat de dibuixar la seva careta de presentació. Com podeu observar aquesta intro agafa un recurs utilitzat als anys vuitanta; fer un resum de la sèrie per situar a l’espectador. Antigament es feia amb una veu en off que relatava la història mentre apareixien escenes de la sèrie, la més famosa i recordada era la que deia “ En 1972 un comando formado por cuatro de los mejores hombres del ejército americano fueron encarcelados por un delito que no habian cometido…. “ Per sort tot evoluciona i ara amb uns dibuixos i un parell de frases ja ho tenim solucionat.

Tal i com explica la careta, IZombie ens explica la història de la Liv (Roser McIver – Masters of sex) una noia que es atacada en una festa i es desperta convertida en una zombie. Decideix canviar la seva vida i es posa a treballar de metge forense, així té el seu recurs alimentari ben a prop,izombie-01x01 deixa al seu promès i descobreix que quan menja un cervell adquireix trets de personalitat de la persona morta i també els seus darrers records. D’aquesta manera pot col·laborar amb la policia per resoldre els casos d’assassinat que es van presentat. Per tant estem davant d’una sèrie policíaca amb el format típic habitual: històries que es resolen a cada capítol i una trama argumental de llarga durada, centrada en aquest cas en l’aparició de nous zombies que necessiten alimentar-se.

Tot i que està basada en el còmic l’argument difereix bastant, només han respectat els trets essencials de la protagonista i han canviat la majoria de protagonistes i de les històries, per fer-les més planeres i sense tants éssers màgics que podrien convertir la sèrie en un nou Trueblood. Temps al temps.

Al final us deixo una nova intro feta per fans de la sèrie, utilitzant la mateixa música li donen un format més típic: veiem escenes de la sèrie i els protagonistes amb el nom dels actors (com hem vist, en l’original s’obvien) i juga també amb el recurs de convertir-los en dibuixos per no perdre els orígens de IZombie.

 

 

 

Música: Stop, I’m Already Dead – Deadboy and the Elephantmen IZombie està basada lliurement en el còmic del mateix nom creat per Chris Roberson i Michael Allred. Precisament aquest darrer és l’encarregat de dibuixar la seva careta de presentació. Com podeu observar aquesta intro agafa un recurs utilitzat als anys vuitanta; fer un resum de …

Comments are closed.