MENU

6 juny, 2015 Comentaris tancats a Intro Retro-Bastarda: MacGyver (1985-1992) Visualitzacions: 1096 Intros bastardes Jep Soler

Música: MacGyver Theme  – Randy Edelman Emblemàtica sèrie americana que es va estrenar l’any 1985, va arribar a les televisions espanyoles al 1987  i  encara podem veure-la per algun canal de TDT. Tot i que va adquirir gran èxit entre el públic en general, fins i tot ser un manetes i solucionar problemes et valia …

Intro Retro-Bastarda: MacGyver (1985-1992)

Música: MacGyver Theme  – Randy Edelman

navaja_macgyverEmblemàtica sèrie americana que es va estrenar l’any 1985, va arribar a les televisions espanyoles al 1987  i  encara podem veure-la per algun canal de TDT. Tot i que va adquirir gran èxit entre el públic en general, fins i tot ser un manetes i solucionar problemes et valia l’adjectiu de MacGyver,  a mi no em va acabar de fer el pes. Ja sabeu que tinc uns gustos una mica especials i les sèries tant repetitives en el format i argument, tipus Equipo-A, no em barrufen del tot si no tenen algun elements extraordinari. En el cas de MacGyver l’enginy que pogués tenir el protagonista deixa de sorprendre al cap de pocs capítols, com a l’espectador ja sabies que amb un xiclet i un clip podia fer el que li vingués en gana.

MacGyver és un agent al servei de la Fundació Phoenix que ajuda a resoldre problemes diplomàtics, militars, d’espionatge o el que faci falta. Evidentment el millor agent és ell, que gràcies a la seva intel·ligència, a una navalla suïssa i la seva capacitat de improvisació ésMV5BMTM4MDIwNjYyNl5BMl5BanBnXkFtZTcwODUxNjcyMQ@@._V1_SX148_CR0,0,148,200_AL_ capaç de solucionar tots els problemes que se li presenten. La sèrie va estar en emissió durant set temporades i també se’n van fer dues pel·lícules per televisió.  Richard Dean Anderson n’era el protagonista, que després de MacGyver va protagonitzar quatre papers menors  fins que,  a principis de segle, el vam retrobar amb Stargate (la sèrie). La careta de presentació torna a tenir elements típics de la dècada dels  vuitanta: escenes d’acció, presentació dels protagonistes i la música enganxosa, inconfusible després de tants anys. El fet de fer intros tant llargues (més d’un minut és impensable ara – tret de Game of Thrones) permet que la música qualli més en els seguidors i sigui recordada pels segles dels segles. Amén.

Música: MacGyver Theme  – Randy Edelman Emblemàtica sèrie americana que es va estrenar l’any 1985, va arribar a les televisions espanyoles al 1987  i  encara podem veure-la per algun canal de TDT. Tot i que va adquirir gran èxit entre el públic en general, fins i tot ser un manetes i solucionar problemes et valia …

Comments are closed.