MENU

13 juny, 2015 Comentaris tancats a Intros Retro-Bastardes: Family Matters (Cosas de casa) (1989-1998) Visualitzacions: 1275 Intros bastardes Jep Soler

Música: As Days Go By – Jesse Frederick, Bennt Salvay i Scott Roeme Habitualment a les sèries costumistes americanes, com vam veure ja amb Roseanne, les caretes de presentació es van canviant durant els anys perquè els personatges van creixent. A les sèries dels noranta sempre apareixen els protagonistes en la intro, amb escenes de …

Intros Retro-Bastardes: Family Matters (Cosas de casa) (1989-1998)

Música: As Days Go By – Jesse Frederick, Bennt Salvay i Scott Roeme

Habitualment a les sèries costumistes americanes, com vam veure ja amb Roseanne, les caretes de presentació es van canviant durant els anys perquè els personatges van creixent. A les sèries dels noranta sempre apareixen els protagonistes en la intro, amb escenes de la vida quotidiana que ens dona informació de la seva manera de ser i d’actuar. De Cosas de casa he volgut ensenyar dues intros diferent, per dir-ho d’una manera la pre-Urkel i la Urkel, veureu com el personatge de més record per tots nosaltres no apareix en la careta del primer capítol, al principi del post, i en canvi a partir de la segona temporada ja és la peça central.

familymattersLa sèrie va néixer com un spin-off de Primos lejanos, en que hi apareixia una ascensorista afroamericana de caràcter dur  i incisiu, la Harriette Wislow, que va servir com a excusa per realitzar Cosas de casa. La sèrie volia descriure la vida quotidiana d’una família formada per el pare (Carl), la mare (Harriette), tres fills, la cunyada i el fill d’aquesta que havien anat a viure amb la germana després d’enviudar, i l’avia. A mitjans de la primera temporada apareix un personatge nou, Steve Urkel, un jove veí enamorat de la filla de la família, que té tanta poca traça en tot el que toca que de qualsevol situació en fa una catàstrofe. La sèrie agafa un altre caire i el protagonisme de l’Steve va en augment convertint-lo en una estrella televisiva, qui no recorda l’expressió “He sido yoooo?”…

Cada temporada anaven incorporant personatges nous per no caure en l’apatia i en les repeticions, cal destacar a Myra, una noia enamoradíssima de l’Urkel, i a l’Stefan, la versió perfecte i sexy de l’Steve, que ell mateix crea fent un homenatge al gran Jerry Lewis a El profesor chiflado.  Com a curiositat comentar que el doblatge dels Urkel al castellà el va fer l’actriu Pilar Coronado.

 

 

Música: As Days Go By – Jesse Frederick, Bennt Salvay i Scott Roeme Habitualment a les sèries costumistes americanes, com vam veure ja amb Roseanne, les caretes de presentació es van canviant durant els anys perquè els personatges van creixent. A les sèries dels noranta sempre apareixen els protagonistes en la intro, amb escenes de …

Comments are closed.