MENU

27 juny, 2015 Comentaris tancats a Intros Bastardes: Dragon Ball Visualitzacions: 1559 Intros bastardes Jep Soler

L’estrena, aquest juliol, a Fuji TV al Japó, de la nova entrega de Dragon Ball titulada Dragon Ball Super, a reactivat als fans de la saga protagonitzada per Son Goku i companyia. Quan tots pensàvem que la sèrie no havia tingut el final esperat, ja que la decadència del producte havia arribat a nivells subterranis, …

Intros Bastardes: Dragon Ball

dragonballsuperL’estrena, aquest juliol, a Fuji TV al Japó, de la nova entrega de Dragon Ball titulada Dragon Ball Super, a reactivat als fans de la saga protagonitzada per Son Goku i companyia. Quan tots pensàvem que la sèrie no havia tingut el final esperat, ja que la decadència del producte havia arribat a nivells subterranis, ens posen la mel als llavis amb el nou projecte d’ Akira Toriyama.

Avui us proposo repassar les dues caretes de presentació de Dragon Ball i Dragon Ball Z, possiblement les dues aventures més ben aconseguides. Estic convençut que tots us coneixeu les lletres de la cançó i que no podreu evitar cantar-la, per tant no penso explicar que hi apareix a cada intro, com faig habitualment, perquè tots ho sabeu de memòria i tots coneixeu als personatges principals. Segurament cadascú té el seu preferit, aquell que no volia que morís mai, que sortís a cada capítol. Teniu oberts els comentaris perquè aneu expressant els vostres records de la sèrie, el que més us va agradar, els personatges que més us van emocionar, els moments estel·lars…. tot per vosaltres.

Començo jo: el meu personatge preferit és el follet tortuga, perquè el contrast entre el vell verd mig despistat i el lluitador valent i disciplinat dona un joc divertit i interessant a la sèrie. El meu dolent favorit és en Freezer, per l’estètica, la prepotència i la maldat.

 

Bon dissabte bastards!

 

L’estrena, aquest juliol, a Fuji TV al Japó, de la nova entrega de Dragon Ball titulada Dragon Ball Super, a reactivat als fans de la saga protagonitzada per Son Goku i companyia. Quan tots pensàvem que la sèrie no havia tingut el final esperat, ja que la decadència del producte havia arribat a nivells subterranis, …

Comments are closed.