MENU

1 agost, 2015 Comentaris tancats a 'Battle creek' (2015) Visualitzacions: 1277 Intros bastardes Jep Soler

Música: Lost to be found – Brandon Calhoon L’única originalitat que trobem a la careta de Battle creek (Vince Gilliam i David Shore) és la utilització del mobiliari urbà per anar amagant els noms dels actors de la sèrie. El demés és molt habitual: ensenyen el poble on es desenvolupa l’acció i no ens mostren …

'Battle creek' (2015)

Música: Lost to be found – Brandon Calhoon

L’única originalitat que trobem a la careta de Battle creek (Vince Gilliam i David Shore) és la utilització del mobiliari urbà per anar amagant els noms dels actors de la sèrie. El demés és molt habitual: ensenyen el poble on es desenvolupa l’acció i no ens mostren les cares dels seus protagonistes. Fem un viatge pels escenaris de la sèrie i es mostren els elements més típics dels pobles americans, com ara el beisbol, els dinners, mascotes, cotxes i les imprescindibles rosquilles de gustos diversos. Una intro senzilla i curta. Si ens fixem en els anteriors treballs de Vince Gilliam ens adonem que no usa careta de presentació (Better call Saul) o és realment minimalista (Breaking bad), en què mostra els elements de les taules periòdiques, que van amargar el meu batxillerat, per construir el noms dels actors protagonistes.

20150106BattleCreekCBSLa sèrie és una onada d’aire fresc dins del món policíac, perquè explica casos gens complicats i que es resolen gràcies a la intuïció de l’inspector Agnew (Dean Winters) i als recursos de l’FBI, que aporta l’agent Chamberlain (Josh Duhamel). Aquesta lluita entre els dos policies per demostrar quina és la millor manera de treballar és l’eix de la sèrie. Per una part, el servei policial de la ciutat ha tingut unes retallades econòmiques bestials i no poden intervenir tal com voldrien (en el pilot utilitzen com a micròfons d’espionatge material infantil). Per contra, destinen a la a ciutat un agent de l’FBI amb tots els recursos de l’organització que siguin necessaris. La química entre els actors és l’element bàsic per mantenir l’interès en la sèrie. Aquesta lluita entre poli-dur-xulo-enamorat i el poli-guapo-simpàtic-gendreperfecte ens regala moments divertits i converses enginyoses.

La firma d’un dels seus creadors, David Shore, es veu en l’estructura dels capítols: es presenta un cas, comencen a descartar possibles culpables i en el minut 38 es descobreix. Es nota que també és el creador de House.

Las sèrie de la CBS no tindrà segona temporada, les males audiències i la falta de feedback amb els espectadors l’ha sentenciat. Segurament Battle creek és una sèrie massa innocent, senzilla i sense gaires pretensions; característiques que en l’evolució del panorama televisiu ja no tenen cabuda. És un producte ideal per competir amb l’Equipo A o Magnum P.I., sèries que ara no miraria ningú.

Música: Lost to be found – Brandon Calhoon L’única originalitat que trobem a la careta de Battle creek (Vince Gilliam i David Shore) és la utilització del mobiliari urbà per anar amagant els noms dels actors de la sèrie. El demés és molt habitual: ensenyen el poble on es desenvolupa l’acció i no ens mostren …

Comments are closed.