MENU

28 agost, 2015 Comentaris tancats a El que ens queda per al 2015 als cinemes Visualitzacions: 1522 Cinema Jordi Taulats

Si bé en Jordi Dorca, a començaments d’any, ja va fer un recull de les pel·lícules que no es podíem perdre aquest 2015, ja passats l’equador de l’any i les vacances estiuenques, no fa mal fer un petit (o potser en aquest cas extens) repàs dels films que encara falten per estrenar-se aquest any. No …

El que ens queda per al 2015 als cinemes

Si bé en Jordi Dorca, a començaments d’any, ja va fer un recull de les pel·lícules que no es podíem perdre aquest 2015, ja passats l’equador de l’any i les vacances estiuenques, no fa mal fer un petit (o potser en aquest cas extens) repàs dels films que encara falten per estrenar-se aquest any. No hi són totes les pel·lícules que s’han d’estrenar, i segurament les que us poso potser no són les millors, però he provat de fer una tria que ho englobi una mica tot. I ho farem per ordre de data d’estrena prevista (remarcant la paraula prevista, que ja es sap que les distribuïdores canvien les dates igual que canvien de calçotets):

SETEMBRE

Anacleto: agente secreto

A Adolfo, un jove que treballa de segurata i està passant una mala ratxa, el món li cau a sobre quan descobreix que el seu pare, la persona amb qui pitjor s’entén del món, no és en realitat un pagès sinó un agent en hores baixes i responsable de tancar a la presó Vàzquez, un perillós criminal fugat de la presó i que converteix Adolfo en el seu objectiu.

Direcció: Javier Ruiz Caldera
Actors: Quim Gutiérrez, Imanol Arias, Alexandra Jiménez, José Corbacho i Berto Romero

 

Sinister 2

Els bessons Dylan i Zach Collins es traslladen, juntament amb la seva mare Courtney, a una casa rural d’Illinois. La casa i la propietat estan prou aïllades perquè serveixi d’amagatall del seu perillós marit, Clint. Però desconeixen que la casa està marcada per la mort…

Direcció: Ciaran Foy
Actors: Shannyn Sossamon, James Ransone, Nicholas King i Tate Ellington

 

La visita

Dos germans passen un cap de setmana a la granja dels seus avis a Pennsilvània. Quan els nens descobreixen que la parella d’avis està ficada en alguna cosa profundament inquietant, s’adonen que tenen poques possibilitats de tornar a casa.

Direcció: M. Night Shyamalan
Actors: Kathryn Hahn, Ed Oxenbould, Olivia DeJonge i Michelle Rose Domb

 

Ma Ma

Una professora a l’atur, després que se li diagnostiqui un càncer de mama, reacciona traient tota la vida que porta a dins. La seva lluita valenta i optimista farà possible que ella i el seu entorn més íntim visquin escenes insospitades d’humor i de felicitat.

Direcció: Julio Medem
Actors: Penélope Cruz, Luis Tosar, Jon Kortajarena i Àlex Brendemühl

 

Everest

Inspirada en els esdeveniments increïbles que van tenir lloc durant un intent de coronar la muntanya més alta del món, Everest descriu l’impressionant recorregut de dues expedicions que s’enfronten a una de les pitjors turmentes de neu que l’home hagi conegut mai.

Direcció: Baltasar Kormákur
Actors: Jake Gyllenhaal, Josh Brolin, Jason Clarke, Clive Standen i John Hawkes

 

El desconocido

Carlos, un executiu de la banca, comença la rutinària jornada portant els seus fills a col·legi. Quan arranca el cotxe rep una trucada que li diu que té una bomba sota el seient i que té poques hores per aconseguir una suma de diners elevada, si no el cotxe explotarà.

Direcció: Dani de la Torre
Actors: Luis Tosar, Goya Toledo, Fernando Cayo, Elvira Mínguez i Javier Gutiérrez

 

Irrational man

El professor de filosofia Abe Lucas està emocionalment per terra, incapaç de trobar l’alegria i el significat de la vida. Quan arriba a una universitat petita per impartir classes coneix dues dones: Rita Richards, una professora solitària que busca que la rescatin del seu matrimoni infeliç i Jill Pollard, la seva millor estudiant.

Direcció: Woody Allen
Actors: Joaquin Phoenix, Emma Stone, Jamie Blackley i Ethan Phillips

OCTUBRE

Hitman: agente 47

Hitman: agente 47 se centra en la història d’un assassí d’elit que va ser creat mitjançant enginyeria genètica per convertir-lo en una màquina de matar perfecta.

Direcció: Aleksander Bach
Actors: Rupert Friend, Zachary Quinto, Hannah Ware i Ciarán Hinds

 

Regresión

El detectiu Bruce Kenner investiga el cas de la jove Angela, que acusa el seu pare d’haver comès un crim inconfessable. Quan John, el pare d’Angela, de manera inesperada admet els fets, el reconegut psicòleg Dr. Raines s’incorpora al cas per ajuda a revire els records reprimits.

Direcció: Alejandro Amenábar
Actors: Ethan Hawke, Emma Watson, Aaron Ashmore, Devon Bostick i David Thewlis

 

Pan (Viaje a Nunca Jamás)

Peter, un noi de 12 anys amb una vena rebel, en el transcurs d’una nit increïble es veu transportat des de l’orfenat on viu en un món fantàstic de pirates, guerrers i fades anomenat Nunca Jamás.

Direcció: Joe Wright
Actors: Garrett Hedlund, Hugh Jackman, Amanda Seyfried i Rooney Mara

 

La cumbre escarlata

Com a conseqüència d’una tragèdia familiar, una escriptora és incapaç d’escollir entre l’amor del seu amic de la infància i la temptació que representa un desconegut misteriós. En un intent de fugir dels fantasmes del passat, de cop es troba en una casa que respira, sagna i… recorda.

Direcció: Guillermo del Toro
Actors: Mia Wasikowska, Tom Hiddleston, Jessica Chastain, Charlie Hunnam i Doug Jones

 

Mars

Durant una missió tripulada a Mart, l’astronauta Marcos Watney, després d’una tempesta brutal, és donat per mort i deixat per la seva tripulació. Però Watney ha sobreviscut i està atrapat i sol a Mart, amb poques provisions i un clima hostil.

Direcció: Ridley Scott
Actors: Matt Damon, Jessica Chastain, Kate Mara, Chiwetel Ejiofor, Kristen Wiig i Jeff Daniels

 

El rostro del ángel

És la historia d’Amanda Knox, una estudiant nord-americana de Perusa, Itàlia, que va ser acusada de l’assassinat, juntament amb el seu xicot italià i un altre amic de Costa de Marfil, de la seva companya de pis.

Direcció: Michael Winterbottom
Actors: Daniel Brühl, Kate Beckinsale, Valerio Mastandrea, Cara Delevingne i Peter Sullivan

 

Slow west

Jay és un jove aristòcrata escocès que arriba al vell oest americà del segle XIX buscant la dona a qui estima. Pel camí coneix un misteriós i trampós bandoler que s’ofereix a acompanyar-lo. Aviat descobriran que no són els únics rere la jove estimada… i la recompensa pel seu cap.

Direcció: John Maclean
Actors: Michael Fassbender, Kodi Smit-McPhee, Ben Mendelsohn, Brooke Williams i Rory McCann

 

Hotel Transilvania 2

Tot sembla que millora a l’hotel Transilvania. La rígida política de “només monstres” establerta per Dràcula s’ha relaxat i per fi han obert les portes als hostes humans. Però Dràcula està preocupat, ja que el seu nét, meitat humà meitat vampir, no mostra signes de vampirisme.

Direcció: Genndy Tartakovsky

 

Black mass

Als anys setanta, al sud de Boston, l’agent de l’FBI John Connolly convenç el gàngster irlandès James Whitey Bulger perquè col·labori amb ell per eliminar un enemic comú: la màfia italiana.

Direcció: Scott Cooper
Actors: Johnny Depp, Dakota Johnson, Joel Edgerton, Guy Pearce, Benedict Cumberbatch i Sienna Miller

 

El puente de los espías

Apassionant thriller que explica la història de James Donovan, un advocat de Brooklyn, que es veurà embolicat en la guerra freda quan la CIA li encarrega la pràcticament impossible missió de negociar l’alliberament d’un pilot abatut.

Direcció: Steven Spielberg
Actors: Tom Hanks, Austin Stowell, Eve Hewson, Amy Ryan i Alan Alda

NOVEMBRE

Spectre

Un missatge del passat críptic envia James Bond a una missió secreta per les ciutats de Mèxic i Roma, on coneix Lucía Sciarra, la bella i prohibida vídua d’una criminal. Bond s’infiltra en una reunió secreta i descobreix l’existència d’una organització coneguda com a Spectre.

Direcció: Sam Mendes
Actors: Daniel Craig, Christoph Waltz, Monica Bellucci, Léa Seydoux, Ralph Fiennes i Rory Kinnear

 

Victor Frankenstein

Nova versió del clàssic de terror, basada en el personatge creat per l’escriptora i dramaturga Mary Shelley, que se centrarà en Igor, l’ajudant geperut de laboratori del famós doctor Victor Frankenstein.

Direcció: Paul McGuigan
Actors: Daniel Radcliffe, James McAvoy, Jessica Brown Findlay, Mark Gatiss i Andrew Scott

 

The gift

Thriller psicològic sobre una parella que es trasllada de Chicago a Califòrnia, on esperen començar una vida nova més tranquil·la. Però tot es complicarà quan comencin a rebre regals misteriosos i aparegui Gordo, un amic del passat.

Direcció: Joel Edgerton
Actors: Joel Edgerton, Jason Bateman, Rebecca Hall, Allison Tolman i David Denman

 

The homesman

Nebraska, any 1855. Dos pioners, una home i una dona, tenen una missió complicada i important: acompanyar tres dones amb problemes mentals des de Nebraska fins a Iowa.

Direcció: Tommy Lee Jones
Actors: Tommy Lee Jones, Hilary Swank, Meryl Streep, Grace Gummer, Miranda Otto, Sonja Richter i John Lithgow

 

Los juegos del hambre: Sinsajo – parte 2

Amb Panem sumida en una guerra a gran escala, Katniss haurà de plantar cara al president Snow en l’enfrontament final. Katniss, acompanyada pels seus millors amics, començaran una missió en què arriscaran les seves vides per alliberar els ciutadans de Panem i assassinar el president Snow, cada cop més obsessionat a destruir-la.

Direcció: Francis Lawrence
Actors: Jennifer Lawrence, Josh Hutcherson, Sam Claflin, Liam Hemsworth, Julianne Moore, Natalie Dormer, Donald Sutherland i Philip Seymour Hoffman

 

Ocho apellidos catalanes

Amaia, després d’haver trencat amb Rafa, s’enamorà d’un català. Les alarmes de Koldo s’activen i s’aventura a creuar la frontera d’Euskadi. Vol recuperar a la seva noia costi el que costi.

Direcció: Emilio Martínez-Lázaro
Actors: Dani Rovira, Clara Lago, Karra Elejalde, Carmen Machi, Berto Romero, Belén Cuesta i Rosa María Sardà

 

El viaje de Arlo

El viaje de Arlo es fa la pregunta típica: què hauria passat si els dinosaures no s’haguessin extingit? La pel·lícula explica el viatge que emprèn Arlo, un dinosaure, amb la companyia d’un nen.

Direcció: Peter Sohn

 

Cop car

Dos nois troben un cotxe de policia aparentment abandonat i decideixen fer-hi una volta. Aquest serà l’inici d’un tortuós i desesperat joc del gat i la rat en què l’única sortida serà prémer gas a fons i conduir tan de pressa com puguin.

Direcció: Jon Watts
Actors: Kevin Bacon, James Freedson-Jackson, Hays Wellford, Shea Whigham i Camryn Manheim

DESEMBRE

En el corazón del mar

Hivern del 1820. El ballener de Nova Anglaterra Essex va ser agredit per una balena d’una mida i una voluntat descomunals, amb un sentit de la venjança gairebé humà. Aquest fet real va servir d’inspiració a Melville per escriure la seva famosa novel·la Moby Dick.

Direcció: Ron Howard
Actors: Chris Hemsworth, Benjamin Walker, Cillian Murphy, Ben Whishaw, Brendan Gleeson i Tom Holland

 

Sicario

A la zona fronterera sense llei que s’estén entre els Estats Units i Mèxic, Kate Mercer, una idealista de l’FBI, és reclutada per Matt Graver, de les forces d’elit, per tal d’ajudar en la guerra contra les drogues.

Direcció: Denis Villeneuve
Actors: Emily Blunt, Josh Brolin, Benicio Del Toro, Jon Bernthal i Jeffrey Donovan

 

Eisenstein in Guanajuato

Després de  l’èxit d’El cuirassat Potemkin, el director soviètic Sergei Eisenstein viatja a la ciutat de  Guanajuato, Mèxic, per filmar un altre film. Eisenstein es deixarà seduir per l’encant de la ciutat, que canviarà per sempre la seva vida i la forma d’entendre el cinema.

Direcció: Peter Greenaway
Actors: Elmer Bäck, Stelio Savante, Maya Zapata, Lisa Owen i Luis Alberti

 

Star Wars: el despertar de la fueza

Tot i que els rebels han destruït la segona Estrella de la mort i l’emperador ha mort, l’imperi encara existeix amb el nom de Primera Orden. La base segueix tenint soldats imperials. Entre ells hi ha Finn, que acabarà en una cel·la on coneixerà Poe Dameron, un pilot enviat per Leia per a una missió important.

Direcció: J.J. Abrams
Actors: Harrison Ford, Carrie Fisher, Mark Hamill, John Boyega, Daisy Ridley, Adam Driver i Oscar Isaac

 

The walk

Guiat pel seu mentor a la vida real, Papa Rudy (Ben Kingsley), i ajudat per un grup insòlit de reclutes de tot el món, Petit i la seva banda hauran de superar obstacles impossibles, traïcions, dissensions i innumerables situacions compromeses per concebre i executar el seu pla boig.

 

Direcció: Robert Zemeckis
Actors: Joseph Gordon-Levitt, Ben Kingsley, Charlotte Le Bon, Ben Schwartz i James Badge Dale

 

Macbeth

Adaptació de la novel·la de William Shakespeare. Lady Macbeth convenç el seu marit perquè accepti l’ajuda de tres bruixes, les germanes Fatídiques, per derrotar l’actual rei i ocupar el tron.

Direcció: Justin Kurzel
Actors: Michael Fassbender, Marion Cotillard, David Thewlis, Elizabeth Debicki, Jack Reynor i Sean Harris

 

Si bé en Jordi Dorca, a començaments d’any, ja va fer un recull de les pel·lícules que no es podíem perdre aquest 2015, ja passats l’equador de l’any i les vacances estiuenques, no fa mal fer un petit (o potser en aquest cas extens) repàs dels films que encara falten per estrenar-se aquest any. No …

Comments are closed.