MENU

7 setembre, 2015 Comentaris (1) Visualitzacions: 2452 Game of thrones, TV i Ràdio Uns bastards

Jep Soler i Lluís Simon, membres d’Els Bastards, acompanyats de la periodista Gemma Busquets, parlen sobre el rodatge de Joc de trons a Girona, a El Punt Avui Tv, de tot el que comporta per als residents al Barri Vell, a la ciutat i de què ens pot deparar la sisena temporada d’aquesta sèrie.

Els Bastards parlem de 'Joc de trons' a Girona a El Punt Avui TV

Jep Soler i Lluís Simon, membres d’Els Bastards, acompanyats de la periodista Gemma Busquets, parlen sobre el rodatge de Joc de trons a Girona, a El Punt Avui Tv, de tot el que comporta per als residents al Barri Vell, a la ciutat i de què ens pot deparar la sisena temporada d’aquesta sèrie.

Jep Soler i Lluís Simon, membres d’Els Bastards, acompanyats de la periodista Gemma Busquets, parlen sobre el rodatge de Joc de trons a Girona, a El Punt Avui Tv, de tot el que comporta per als residents al Barri Vell, a la ciutat i de què ens pot deparar la sisena temporada d’aquesta sèrie.

Un comentari a Els Bastards parlem de 'Joc de trons' a Girona a El Punt Avui TV

  1. Ferran ha dit:

    Bona tarda!
    Primer de tot, felicitats pels minuts que us han deixat parlar de la sèrie. Era molt difícil parlar-ne sense Spoilers i us n’heu sortit prou bé. Jo sóc lector dels llibres i aficionat a la sèrie (o sigui un friki total). I estic molt d’acord amb tot el que heu dit, només hi afegiria que hi ha un altre tipus d’espectador. Els que disfrutem en veure els canvis que la sèrie fa respecte els llibres i que a més a més ho celebrem, ja que si la sèrie fos exactament igual que els llibres, els lectors la seguiriem mirant? A banda d’impossible captar tot el que passa o pensen els personatges als llibres, no seria molt avorrit veure exactament el mateix que has llegit? Jo crec que sí i, per això, celebro que cada cop vagin per camins més diferents.

    Salutacions!