MENU

25 setembre, 2015 Comentaris tancats a Secrets… de família Visualitzacions: 1652 Sèries Marc Bataller @marcbataller

Aquest estiu Telecinco ha emès Secretos y Mentiras, una de les grans apostes de la cadena ABC per a la midseason nord-americana. La trama gira al voltant d’un pare de família, Ben Crawford (interpretat per Ryan Phillippe), que descobreix el cadàver del seu veí, un nen de només cinc anys que ha estat assassinat. La …

Secrets… de família

secretsimentidesAquest estiu Telecinco ha emès Secretos y Mentiras, una de les grans apostes de la cadena ABC per a la midseason nord-americana. La trama gira al voltant d’un pare de família, Ben Crawford (interpretat per Ryan Phillippe), que descobreix el cadàver del seu veí, un nen de només cinc anys que ha estat assassinat. La investigació policial anirà a càrrec d’una sorruda Andrea Cornell (Juliette Lewis), que des del primer moment sospita de Crawford. A partir d’aquí s’aniran descobrint una sèrie d’intrigues i mentides que afectaran la família Crawford i també tots els veïns. Tothom, qui més qui menys, amaga un secret i pot convertir-se en sospitós.
Dos aspectes a destacar de la sèrie. Per començar és indigne com Telecinco maltracta aquest tipus de productes. Secretos y Mentiras, que és un remake d’una sèrie australiana, s’emetia a dos quarts d’onze de la nit i es feien tres capítols el mateix dia. És a dir si algú la volia seguir havia de pernoctar fins gairebé les dues de la matinada i amb infernals pauses de publicitat. Realment és lamentable.

secretsimentidesjulietteI segona qüestió. El paper de Juliette Lewis és infumable. Vol transmetre tota l’estona que és una dona dura, rude i sense sentiments, però la veritat és que sobreactua massa i no té credibilitat. Si la sèrie s’aguanta és per Ryan Phillippe que sí que sap està a l’altura en el seu paper de sospitós, víctima del sistema i, fins i tot, investigador del cas.

Secretos y Mentiras ha estat renovada per una segona temporada, però no us espanteu. Al final de la primera ja se sap qui és l’assassí del nen, i per tant, els següents episodis començaran de zero, amb un nou cas i amb gairebé tots els personatges nous. Només repetirà Juliette Lewis, que espero que ensenyi més les dents i no faci cara de tan reprimida.

Aquest estiu Telecinco ha emès Secretos y Mentiras, una de les grans apostes de la cadena ABC per a la midseason nord-americana. La trama gira al voltant d’un pare de família, Ben Crawford (interpretat per Ryan Phillippe), que descobreix el cadàver del seu veí, un nen de només cinc anys que ha estat assassinat. La …

Comments are closed.