MENU

6 octubre, 2015 Comentaris tancats a 'Masters of sex': sexe i psicologia Visualitzacions: 947 Sèries Víctor Gonzàlez

El diumenge 27 passat vàrem acomiadar dues sèries de primera, Ray Donovan i Masters of sex que acabaven tercera temprada. Si a Ray Donovan els personatges es mantenen pivotant dins de l’infern de Los Angeles mantenint els mateixos personatges i no sortint de la trama principal, Masters of sex ha evolucionat cap a una acceleració de …

'Masters of sex': sexe i psicologia

masters-of-sex-temporada-3-sexe-psicologia-critiques-cinema-pel·licules-cinesa-cines-mejortorrent-pelis-films-series-els-bastards-criticaEl diumenge 27 passat vàrem acomiadar dues sèries de primera, Ray Donovan i Masters of sex que acabaven tercera temprada. Si a Ray Donovan els personatges es mantenen pivotant dins de l’infern de Los Angeles mantenint els mateixos personatges i no sortint de la trama principal, Masters of sex ha evolucionat cap a una acceleració de les subtrames sense perdre el nord, amb un Bill Masters (Michael Sheen), literalment atrapat a les cordes d’un partit de boxa (somni que es fa realitat tan bon punt veiem com van canviant els esdeveniments de la seva vida) i una Virginia (Lizzy Caplan) que no es pot desenganxar del seu nou amant, Dan Logan (un magnífic Josh Charles).

La dinàmica de la vida dels dos investigadors sobre la sexualitat ha anat conquerit la novetat de la primera temporada de Masters of Sex, centrada en la pràctica sexual com a centre de recerca i passant a aquelles obsessions i dèries psicològiques que tan persegueixen els humans a l’edat adulta. La temptació per canviar de vida de la Virginia Johnson amb Dan Logan o el desig per un nou amant de la dona de Bill Masters, Libby (Caitlin Fitzgerald), demostra l’esforç dels guionistes per propulsar els papers femenins dins de la sèrie, crea una perfecta balança amb els mascles i posa de manifest com la influència de Bill pot ser tòxica per les seves vides, sobretot quan ens adonem com el que realment vol és controlar el parc femení que l’envolta.

masters-of-sex-temporada-3-sexe-psicologia-critiques-cinema-pel·licules-cinesa-cines-mejortorrent-pelis-films-series-els-bastards-criticaLa manipulació insana del personatge de Bill sobre les dones és la imatge insana del paper dominant de l’home sobre la dona generació darrera generació, una crueltat portada per un  pare ─el de Bill, que el maltractava físicament de petit─ i que ara, havent après d’ell, segueix perpetuant amb la seva crueltat psicològica, aspecte que sembla que minva a l’últim episodi de la tercera temporada i que fa que la sèrie continuï sent una de les més interessants del gran oferta televisiva d’aquest 2015.

El diumenge 27 passat vàrem acomiadar dues sèries de primera, Ray Donovan i Masters of sex que acabaven tercera temprada. Si a Ray Donovan els personatges es mantenen pivotant dins de l’infern de Los Angeles mantenint els mateixos personatges i no sortint de la trama principal, Masters of sex ha evolucionat cap a una acceleració de …

Comments are closed.