MENU

9 octubre, 2015 Comentaris (1) Visualitzacions: 1896 Cinema Jep Soler

Títol


Director


Actors


On veure-la


El 15 d’octubre vinent, a les 20.00, al Cinema Truffaut de Girona, encetem un  cicle de sessions dobles amb pel·lícules bastardes per a tot tipus de públic.

Puntuació

10

Sessions B: Jornades Cinèfiles Bastardes

M’han explicat que a la primera reunió dels Bastards, en què es va decidir fer aquest blog, hi eren presents els tres fundadors i el cap de l’oposició, que viu emigrat a la terra de la Merkel. Ells quatre, igual que els genets de la Bíblia, només tenen un objectiu que neix de la seva ment pertorbada, dominar el món i posar fi a la intel·ligència a la Terra. Veient el nivell de la majoria de posts que publiquem, Dorca a banda, estem a punt d’aconseguir el nostre segon objectiu: convertir el cervell dels pobres lectors en vòmit de camell deshidratat. Els que manen i l’emigrant encara estan encaparrats en el projecte de domini universal i per això, a més d’emplenar la xarxa de piulades poc imaginatives, omplir el Facebook de comentaris oblidables i penjar fotos de mal gust al Tumblr, hem decidit fer dos projectes nous. Ara us parlaré d’un, l’altre el deixo per a més endavant. Avui toquen les Sessions B, Jornades Cinèfiles Bastardes.

El 15 d’octubre vinent, a les 20.00, al Cinema Truffaut de Girona, encetem un  cicle de sessions dobles amb pel·lícules bastardes per a tot tipus de públic. La nostra educació judeocristiana ens ha ensenyat que la virginitat s’ha de perdre amb algú, o alguna cosa, que valgui realment la pena, per això nosaltres hem decidit regalar la nostra puresa a un programa doble fantàstic que honorarà, de passada, la setmana del Festival de Cinema de Sitges que comença ja mateix. Les dues pel·lícules escollides són:

The Thing (1982) – Gràcies als amics de l’Acocollona’t vam poder gaudir d’una sessió doble de cinema al Truffaut amb Christine i 1997: Rescate en Nueva York, amb una trepidant presentació a càrrec d’en Pep Prieto. Per encetar les Sessions B hem pensat en ell com l’estàndard bastard dels gloriosos anys vuitanta i, per això, ens hem decidit a projectar The Thing, terror en estat pur i cinema fantàstic alhora, que més voleu?

La Mosca (1986) – Dirigida pel canadenc David Cronenberg, que fa uns anys va rebre l’homenatge de la Filmoteca de Catalunya a Girona, és a dir del mateix cinema Truffaut, en un espectacular cicle. Un dels films que no es van projectar va ser aquest, i per això li volem donar la rellevància que es mereix. Interpretat per Jeff Goldblum i Geena Davis, La Mosca és una relectura del clàssic dels 50 interpretat per Vincent Price. Els avanços tecnològics de l’època i la ment malaltissa del seu director no van servir perquè el film fos admirat per la majoria dels espectadors. Anys més tard, i gràcies als admiradors de la “nova carn”, aquest títol menor dins la filmografia de Cronenberg va camí d’adquirir la infame categoria de culte. Categoria que ningú sap que cony vol dir però que muda molt el dia de Nadal, durant la tertúlia amb el cunyat espavilat i l’ampolla de ratafia a punt de buidar-se.

A més d’aquesta sessió doble de cinema també podreu gaudir de la presència d’una representació dels Bastards que us signarem el que vulgueu i us petonejarem a demanda, i d’una acurada selecció de pizzes, gentilesa de la pizzeria Malandrina, perquè la vetllada sigui tan agradable com sigui possible. Tot plegat per només 9 euros! Algú s’hi podrà resistir? Segur que no. Ens hi veurem! Una cosa per acabar, tots aquells que tinguin ganes de venir disfressats per a l’ocasió que no es tallin! Tots som Bastards!

Puntuacio

10

El 15 d’octubre vinent, a les 20.00, al Cinema Truffaut de Girona, encetem un  cicle de sessions dobles amb pel·lícules bastardes per a tot tipus de públic.

Títol


Director


Actors


On veure-la


Un comentari a Sessions B: Jornades Cinèfiles Bastardes

  1. […] fer-ho rep una subvenció de la Generalitat (ei, Santi, Els Bastards també volem fer les Sessions B. No et sobraran uns […]