MENU

17 octubre, 2015 Comentaris tancats a 'As the Gods will', qui vol jugar amb Takashi Miike? Visualitzacions: 2315 Sitges 2015 Jep Soler

A més de ser un dels directors més prolífics i alhora irregulars del panorama cinematogràfic actual, Takashi Miike és un mag capaç de fer els trucs més espectaculars i deixar-te amb la boca oberta. En un post no puc repassar la filmografia però sí que puc destacar aquells títols que més m’han impressionat i marcat: Audition, …

'As the Gods will', qui vol jugar amb Takashi Miike?

As the gods will, Takashi Miike, Critiques, cinema, pel·licules, cinesa, cines, mejortorrent, pelis, films, series, els bastards, Sitges 2015A més de ser un dels directors més prolífics i alhora irregulars del panorama cinematogràfic actual, Takashi Miike és un mag capaç de fer els trucs més espectaculars i deixar-te amb la boca oberta. En un post no puc repassar la filmografia però sí que puc destacar aquells títols que més m’han impressionat i marcat: Audition, Visitor Q, Ichi the killer, Llamada perdida, Zebraman, Crows zero i 13 assassins. Com veieu els meus gustos estan relacionats amb la malaltissa ment del director japonès, i és per això que As the Gods will ja forma part de la meva particular llista. Miike és un fix del festival de Sitges, li encanta venir i els organitzadors saben que la seva presència sempre aporta un plus de qualitat i una forta peregrinació d’aficionats per veure les seves creacions. Enguany hi presenta dos títols, a competició tots dos; a més d’aquest que ens ocupa, també hi presenta Yakuza apocalypse, amb què demostra que és capaç de fer tot tipus de cinema.

As the gods will, Takashi Miike, Critiques, cinema, pel·licules, cinesa, cines, mejortorrent, pelis, films, series, els bastards, Sitges 2015As the Gods will és una autèntica meravella visual, un joc participatiu en què ens convida a participar i a retornar a la infantesa, tot i les diferències culturals ens podem identificar en algunes de les propostes que ens fa Miike. Cal dir que el guió no és original sinó que és una adaptació cinematogràfica del manga Kami-sama no iu Toori, d’Akeji Fujimura.

La vida tediosa dels alumnes d’una escola es veu trencada quan, de sobte, explota el cap del professor i apareix un petit artefacte, un cap parlant, que els proposa jugar a l’1,2,3 pica paret o com ho dèiem de petits 1,2,3, botifarra de pagès, amb la particularitat que qui es mou quan ell es gira li As the gods will, Takashi Miike, Critiques, cinema, pel·licules, cinesa, cines, mejortorrent, pelis, films, series, els bastards, Sitges 2015explota el cap. A partir d’aquí els supervivents de cada prova aniran passant pantalles, s’hauran d’enfrontar entre ells en jocs infantils adaptats per massacrar la població. El perquè no cal que us l’expliqui, ja el veureu, el com és el més divertit. Cal destacar el efectes especials que ens permeten no fugir de la trama, sinó que ens ajuden a fer que la situació sigui més creïble si ens apuntem al joc macabra de Miike. Us recomano que us hi apunteu i us deixeu portar.

A més de ser un dels directors més prolífics i alhora irregulars del panorama cinematogràfic actual, Takashi Miike és un mag capaç de fer els trucs més espectaculars i deixar-te amb la boca oberta. En un post no puc repassar la filmografia però sí que puc destacar aquells títols que més m’han impressionat i marcat: Audition, …

Comments are closed.