MENU

31 octubre, 2015 Comentaris tancats a 'Tales of Halloween' Visualitzacions: 1383 Cinema Víctor Gonzàlez

Imagineu-vos que un dia, una sèrie de directors, productors, guionistes i actors de cinema decideixen posar-se d’acord per treure una antologia de terror uns dies abans del dia de Halloween. El resultat, deu petites miniatures que composen el conjunt de Tales of Halloween, el film que es va estrenar només a 12 sales de cinema …

'Tales of Halloween'

tales-of-halloween-terror-critiques-cinema-pel·licules-cinesa-cines-mejortorrent-pelis-films-series-els-bastards-criticaImagineu-vos que un dia, una sèrie de directors, productors, guionistes i actors de cinema decideixen posar-se d’acord per treure una antologia de terror uns dies abans del dia de Halloween. El resultat, deu petites miniatures que composen el conjunt de Tales of Halloween, el film que es va estrenar només a 12 sales de cinema dels Estats Units el 16 d’octubre del 2015 i que es va vendre majoritàriament pel sistema view on demand/ iTunes acabant sent un dels films més piratejats de l’any, per desgràcia dels seus creadors.

Tot passa el dia de All Hallow’s Eve i els curts es van connectant amb la retransmissió del Dia dels Morts Vivents de George A. Romero i de Carnival of Souls. El resultat, irregular, dóna algunes petites joies com Sweet Tooth de David Parker, The Night Billy Raised Hell dirigida per Darren Lynn Bousman o Trick d’Adam Gierasch, la més dura. Friday the 31st es presenta en un embolcall convencional que dóna un gir final sorprenent. Entre les tales-of-halloween-terror-critiques-cinema-pel·licules-cinesa-cines-mejortorrent-pelis-films-series-els-bastards-criticamés fluixes, segons el meu parer, serien Ding Dong de Lucky McKee  amb una Pollyanna McIntosh fluixeta i Bad Seed, dirigida pel Neil Marshall , que només interessa pels divertits cameos de John Landis, Stuart Gordon o Joe Dante.

Pels que us va agradar Tales from the Crypt (1972) o Creepshow (1982), el film no us defraudarà. Al menys tenim una mica de terror barrejat amb humor pel dia de Halloween amb un gènere que, tots sabem, no acaba del tot de remuntar però que a vegades té aquests punts positius que va apareixent i que com a espectadors agraïm de tot cor.

Happy Halloween.

Imagineu-vos que un dia, una sèrie de directors, productors, guionistes i actors de cinema decideixen posar-se d’acord per treure una antologia de terror uns dies abans del dia de Halloween. El resultat, deu petites miniatures que composen el conjunt de Tales of Halloween, el film que es va estrenar només a 12 sales de cinema …

Comments are closed.