MENU

7 novembre, 2015 Comentaris (1) Visualitzacions: 6252 Intros bastardes Jep Soler

Tothom coneix a Els Barrufets, sigui amb el nom en català o en castellà: Los Pitufos, a més darrerament s’han tornat a posar de moda gràcies al 3D i al cinema. El belga Pierre Culliford “Peyo” els va dibuixar per primera vegada l’any 1958 com a personatges secundaris del còmic “Johan i Pirluit”. Van agradar tant …

Els Barrufets (1981-1990)

Tothom coneix a Els Barrufets, sigui amb el nom en català o en castellà: Los Pitufos, a més darrerament s’han tornat a posar de moda gràcies al 3D i al cinema. El belga Pierre Culliford “Peyo” els va dibuixar per primera vegada l’any 1958 com a personatges secundaris del còmic “Johan i Pirluit”. Van 1213028739339_fagradar tant aquests personatges petits i blaus que ben aviat es convertiren en protagonistes de les seves pròpies històries. Com tota bona història necessita, a més d’uns bons personatges principals, un dolent a l’alçada, i el mag Gargamel i el seu gat Azrael són la parella perfecte, perseguint barrufets per tot arreu i fabricant trampes per aconseguir atrapar-los. Fins i tot creen una femella, la Barrufeta,  per desestabilitzar el poblat barrufet, però no els hi surt tant bé com pensaven. Hanna-Barbera van decidir, a principis de la dècada dels vuitanta, portar Els Barrufets a la televisió, amb una sèrie que duraria fins el 1990.

La intro barrufa molt, sobretot si barrufem la versió en català, amb la música més rítmica i una lletra més barrufada. Pel més barrufats en el tema us he barrufat tres versions diferents: la catalana, la castellana i l’anglesa, perquè barrufeu. Com podeu barrufar ens explica i ensenya el lloc on barrufen els Barrufets i ens presenta alguns personatges, sobretot els dolents i com es barrufen d’ells. El món dels1267206135307_f Barrufets és divertit, barrufen de valent i s’ho passen molt bé, fins i tot ens barrufen a que ens hi afegim i barrufem amb ells.

Si aquest darrer paràgraf l’heu barrufat sense dificultat vol dir que barrufàveu la sèrie i que, segurament,  teniu un Barrufet preferit. Ja sabeu que a comentaris podeu barrufar quin era el que més us barrufava, a mi, suposo que ja us ho heu imaginat, el que més em barrufa és el Gran Barrufet.

Bona barrufa!!

Tothom coneix a Els Barrufets, sigui amb el nom en català o en castellà: Los Pitufos, a més darrerament s’han tornat a posar de moda gràcies al 3D i al cinema. El belga Pierre Culliford “Peyo” els va dibuixar per primera vegada l’any 1958 com a personatges secundaris del còmic “Johan i Pirluit”. Van agradar tant …

Un comentari a Els Barrufets (1981-1990)

  1. Mairena ha dit:

    Bonic post i nostàlgic per a aquells que vam aprendre alguna lliçó amb el Gran Barrufet. Els meus fills, per a mi, són barrufets. Si algú es passa la vida enfadat i queixant-se per tot sempre dic que sembla el Barrufet Rondinaire i, per suposat, com a noia el meu barrufet preferit és la Barrufeta.