MENU

7 novembre, 2015 Comentaris (1) Visualitzacions: 5611 Intros bastardes Jep Soler

Tothom coneix a Els Barrufets, sigui amb el nom en català o en castellà: Los Pitufos, a més darrerament s’han tornat a posar de moda gràcies al 3D i al cinema. El belga Pierre Culliford “Peyo” els va dibuixar per primera vegada l’any 1958 com a personatges secundaris del còmic “Johan i Pirluit”. Van agradar tant …

Els Barrufets (1981-1990)

Tothom coneix a Els Barrufets, sigui amb el nom en català o en castellà: Los Pitufos, a més darrerament s’han tornat a posar de moda gràcies al 3D i al cinema. El belga Pierre Culliford “Peyo” els va dibuixar per primera vegada l’any 1958 com a personatges secundaris del còmic “Johan i Pirluit”. Van 1213028739339_fagradar tant aquests personatges petits i blaus que ben aviat es convertiren en protagonistes de les seves pròpies històries. Com tota bona història necessita, a més d’uns bons personatges principals, un dolent a l’alçada, i el mag Gargamel i el seu gat Azrael són la parella perfecte, perseguint barrufets per tot arreu i fabricant trampes per aconseguir atrapar-los. Fins i tot creen una femella, la Barrufeta,  per desestabilitzar el poblat barrufet, però no els hi surt tant bé com pensaven. Hanna-Barbera van decidir, a principis de la dècada dels vuitanta, portar Els Barrufets a la televisió, amb una sèrie que duraria fins el 1990.

La intro barrufa molt, sobretot si barrufem la versió en català, amb la música més rítmica i una lletra més barrufada. Pel més barrufats en el tema us he barrufat tres versions diferents: la catalana, la castellana i l’anglesa, perquè barrufeu. Com podeu barrufar ens explica i ensenya el lloc on barrufen els Barrufets i ens presenta alguns personatges, sobretot els dolents i com es barrufen d’ells. El món dels1267206135307_f Barrufets és divertit, barrufen de valent i s’ho passen molt bé, fins i tot ens barrufen a que ens hi afegim i barrufem amb ells.

Si aquest darrer paràgraf l’heu barrufat sense dificultat vol dir que barrufàveu la sèrie i que, segurament,  teniu un Barrufet preferit. Ja sabeu que a comentaris podeu barrufar quin era el que més us barrufava, a mi, suposo que ja us ho heu imaginat, el que més em barrufa és el Gran Barrufet.

Bona barrufa!!

Tothom coneix a Els Barrufets, sigui amb el nom en català o en castellà: Los Pitufos, a més darrerament s’han tornat a posar de moda gràcies al 3D i al cinema. El belga Pierre Culliford “Peyo” els va dibuixar per primera vegada l’any 1958 com a personatges secundaris del còmic “Johan i Pirluit”. Van agradar tant …

Un comentari a Els Barrufets (1981-1990)

  1. Mairena ha dit:

    Bonic post i nostàlgic per a aquells que vam aprendre alguna lliçó amb el Gran Barrufet. Els meus fills, per a mi, són barrufets. Si algú es passa la vida enfadat i queixant-se per tot sempre dic que sembla el Barrufet Rondinaire i, per suposat, com a noia el meu barrufet preferit és la Barrufeta.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.