MENU

9 novembre, 2015 Comentaris (0) Visualitzacions: 1504 TV i Ràdio Uns bastards

A partir del minut 5 debatem sobre les noves formes de consum de sèries i cinema amb el nostre bastard mediàtic Marc Bataller; Toni de la Torre, crític de sèries; Toni Roig, director de comunicació audiovisual de la UOC, i Jordi Torrent, de Wuaki TV.

Consum de sèries i cinema a El Punt Avui TV

A partir del minut 5 debatem sobre les noves formes de consum de sèries i cinema amb el nostre bastard mediàtic Marc Bataller; Toni de la Torre, crític de sèries; Toni Roig, director de comunicació audiovisual de la UOC, i Jordi Torrent, de Wuaki TV.

A partir del minut 5 debatem sobre les noves formes de consum de sèries i cinema amb el nostre bastard mediàtic Marc Bataller; Toni de la Torre, crític de sèries; Toni Roig, director de comunicació audiovisual de la UOC, i Jordi Torrent, de Wuaki TV.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.