MENU

12 novembre, 2015 Comentaris tancats a Benvingut, Freezer! Visualitzacions: 1206 Cinema Jep Soler

Hi ha persones d’una generació que són pesades fins a la sacietat parlant de Star Wars, sembla que no existeix res més al món que aquesta saga i que, n’estic segur, ja han comprat l’entrada per l’estrena de la setena part el 18 de desembre que ve. Tots aquests, que ja són granadets, han gaudit de …

Benvingut, Freezer!

bola-de-drac-z-son-goku-vegeta-freezer-critiques-cinema-pel·licules-cinesa-cines-mejortorrent-pelis-films-series-els-bastards-criticaHi ha persones d’una generació que són pesades fins a la sacietat parlant de Star Wars, sembla que no existeix res més al món que aquesta saga i que, n’estic segur, ja han comprat l’entrada per l’estrena de la setena part el 18 de desembre que ve. Tots aquests, que ja són granadets, han gaudit de valent de molts productes televisius i també, pels pèls, de Bola de Drac. La primera emissió per TV3 va ser el 15 de febrer del 1990 i no han parat d’emetre totes les parts pel canal nacional català. Així doncs, l’ampli ventall d’espectadors que s’han convertit en seguidors de Son Goku i companyia, provoca que hi hagi una comunicació intergeneracional entre els seus fans, entre els quals hi ha persones que passem de la quarantena i nens que no arriben a la desena. Aquest és el gran poder de Bola de Drac!

S’ha estrenat la darrera entrega cinematogràfica, després de l’anunci d’una nova temporada televisiva que ha decebut la majoria dels seguidors. Per sort aquesta aventura per la gran pantalla, Bola de Drac Z: La resurrecció d’en Freezer, manté l’esperit de l’original i una gran qualitat en els dibuixos i en l’ambientació. També supera, tant per història com per muntatge, l’anterior Bola de Drac Z: La resurrecció d’en Freezer.

bola-de-drac-z-son-goku-vegeta-freezer-critiques-cinema-pel·licules-cinesa-cines-mejortorrent-pelis-films-series-els-bastards-criticaEl que fa gran Bola de Drac Z: La resurrecció d’en Freezer és que aglutina grans elements de la saga, que permeten que l’espectador recordi i rememori personatges i situacions entranyables. De tots els malvats de la sèrie en destaca un, en Freezer, que aquí ressuscita gràcies al poder de les boles de drac. I qui recopila les set boles? Doncs el fantàstic exèrcit de la cinta vermella, és a dir en Pilaf i els seus deixebles. En el moment de demanar el desig al drac sembla que es repetirà la situació magistral de l’Ulong, a la primera temporada de Bola de Drac, en què demana unes calcetes amb gran entusiasme. Ja tenim el dolent, falten els adversaris que protegiran la Terra. Hi són gairebé tots, menys en Yamcha i en Satan, que, pobrets, tenen menys força que una puça, per tant en Krilin, que es rapa els cabells per entrar a la lluita al més pur estil Taxi driver, en Cor Petit, en Son Gohan, en Follet Tortuga, en Ten Shin Han i la Bulma, esclar. Falten els dos protagonistes essencials, ho sé, però com és habitual a Bola de Drac en Son Goku i en Vegeta arribaran una mica més tard, per la lluita final, si no els altres no tindrien gens de feina.

bola-de-drac-z-son-goku-vegeta-freezer-critiques-cinema-pel·licules-cinesa-cines-mejortorrent-pelis-films-series-els-bastards-criticaBones lluites, sentit de l’humor, crits, kame-hames i tot el que espereu trobar en un film que no enganya, que mostra tot allò que volem i esperem i que deixa una lluita final que em fa pensar en l’univers futbolístic. Freezer, vestit com sempre de blanc i violeta, amb actitud prepotent, creient-se el millor del món, que es transforma en superguerrer convertint la blancor del vestit en daurat (com un equip de la capital espanyola), li toca lluitar contra el millor guerrer de la història de l’univers, Son Goku, un personatge discret, vergonyós, humil i que quan s’enfada treu el millor de dins per aconseguir la victòria. Llàstima que es lesiona i quan tot sembla perdut apareix el seu company, Vegeta, més fanfarró, i que llegeix molt bé el moment que està vivint i sap que ha de fer un pas endavant per salvar la Terra de l’atac d’en Freezer. Al final… ja ho veureu. Com sempre que hi ha justícia esportiva, guanya el millor.

Hi ha persones d’una generació que són pesades fins a la sacietat parlant de Star Wars, sembla que no existeix res més al món que aquesta saga i que, n’estic segur, ja han comprat l’entrada per l’estrena de la setena part el 18 de desembre que ve. Tots aquests, que ja són granadets, han gaudit de …

Comments are closed.