MENU

21 novembre, 2015 Comentaris tancats a The affair (2014 – … ) Visualitzacions: 1570 Intros bastardes Jep Soler

Música:  Container Fiona Apple No negaré que tinc certa predilecció per aquesta careta de presentació, sobretot per la seva fantàstica cançó. Juntament amb Bron/Broen, són els meus temes predilectes de les sèries actuals. A la intro de The affair hi trobem els elements principals de la trama, que és més enrevessada del que pot semblar …

The affair (2014 – … )

Música:  Container Fiona Apple

No negaré que tinc certa predilecció per aquesta careta de presentació, sobretot per la seva fantàstica cançó. Juntament amb Bron/Broen, són els meus temes predilectes de les sèries actuals.

affairA la intro de The affair hi trobem els elements principals de la trama, que és més enrevessada del que pot semblar a priori. Pels que no conegueu la sèrie us comento de què va: el pare d’una família (Dominic West), mare i quatre fills, s’enamora d’una noia (Ruth Wilson), casada i en procés de dol per la mort accidental del seu fill. La relació servirà al protagonista com a punt de partida per una novel·la que assolirà un gran èxit, però l’aventura també generarà danys col·laterals a tots dos amants. Sabent només això ja veieu que a la careta hi apareixen els protagonistes, els fulls del llibre que anirà escrivint, un nen i el mar.

El mar, a més de ser el lloc escollit per la majoria per anar a passar les vacances, és un gran aliat per tothom que busca la inspiració, o que vol concentrar-se, pensar, relaxar-se, és aquell indret on pot passar el millor i el pitjor, és el lloc on l’Alison va per intentar expiar la culpa per la mort del seu fill. La vida és com les onades del mar, que van i vénen, a voltes enfadades i de vegades alegres i tranquil·les Com diu Fiona Apple en alguns moments acabarem engolits per l’oceà, el que no queda clar és si ens hi acostarem nosaltres expressament per enfonsar-nos-hi o si ens agafarà desprevinguts.

1412703439759La intro no ha canviat en les dues temporades, tot i que en la segona hi apareixen personatges diferents, s’obren algunes trames noves però es manté l’eix central de la història. L’any passat va guanyar el Globus d’Or a la millor sèrie dramàtica i a la millor actriu de televisió per Ruth Wilson, que continua espectacular a la temporada actual.

 

Música:  Container Fiona Apple No negaré que tinc certa predilecció per aquesta careta de presentació, sobretot per la seva fantàstica cançó. Juntament amb Bron/Broen, són els meus temes predilectes de les sèries actuals. A la intro de The affair hi trobem els elements principals de la trama, que és més enrevessada del que pot semblar …

Comments are closed.