MENU

10 desembre, 2015 Comentaris tancats a 'The last man on Earth'. Us haig de dir que és una collonada (però potser no ho és tant) Visualitzacions: 1115 Sèries Jordi Dorca

Finalment Fox Espanya s’ha decidit a estrenar The last man on Earth, la sèrie interpretada i produïda per William Forte (Saturday night live i Nebraska), que explica com l’any 2022 una pandèmia posa fi a la vida de la humanitat excepte la d’un supervivent, Phil Miller, un home que buscarà supervivents arreu dels Estats Units i que acabarà …

'The last man on Earth'. Us haig de dir que és una collonada (però potser no ho és tant)

last-man-on-earth-william-forte-critiques-cinema-pel·licules-cinesa-cines-mejortorrent-pelis-films-series-els-bastards-criticaFinalment Fox Espanya s’ha decidit a estrenar The last man on Earth, la sèrie interpretada i produïda per William Forte (Saturday night live i Nebraska), que explica com l’any 2022 una pandèmia posa fi a la vida de la humanitat excepte la d’un supervivent, Phil Miller, un home que buscarà supervivents arreu dels Estats Units i que acabarà a Tucson vivint en una casa de luxe envoltat per tot de relíquies (obres d’art, camisetes de Michael Jordan, objectes de Museus Nacionals) que ha anat trobant al llarg del seu viatge pels Estats Units. Will sobreviu com pot fins que un bon dia, descobreix que no és l’últim home a la Terra quan veu alguns personatges que arriben a Tucson atrets per les indicacions que ha anat deixant a molts rètols de tot el país.

last-man-on-earth-william-forte-critiques-cinema-pel·licules-cinesa-cines-mejortorrent-pelis-films-series-els-bastards-criticaEn aquest punt, la comèdia postapocalíptica que ens mostra en el primer capítol va derivant cap a una sitcom d’embolics entre una petita comunitat de veïns (un argument que els sonarà d’alguna cosa) i l’excel·lent punt de partida es va desfent per donar pas a una altra sèrie. L’aparició de personatges (com el que interpreta January Jones) manté el pols narratiu i els molts esquetxos i gags de la sèrie, units a la solvent interpretació de Forte i Kristen Schaal van sostenint una sèrie que en alguns capítols sembla que decau irremeiablement.

last-man-on-earth-william-forte-critiques-cinema-pel·licules-cinesa-cines-mejortorrent-pelis-films-series-els-bastards-criticaL’abús del gag escatològic i de l’humor viril (si és que això existeix) fa que la sèrie faci riure en molts moments però també et provoca una estranya sensació que el que estàs veient és una collonada enorme, tot i que potser no ho és tant. La sèrie també posa en relleu i amb certa mala llet temes molt presents avui com ara la contradicció entre la incapacitat de viure en solitud i la dificultat de viure amb comunitat o la sensació que el que és material és una satisfacció passatgera. The last man on Earth et crea una sensació contradictòria, però el que no se li pot negar és que entreté i que els gags (escatològics, virils o del tipus que siguin) que es van succeint són efectius. Ara se n’emet la segona temporada als Estats Units i aviat FOX també l’estrenarà aquí, esperem que la trama aguanti una altra temporada perquè crec que estirar-la fins a una tercera pot ser sinònim de fracàs.

Feia temps que no estava tan indecís davant una sèrie, però crec que us haig de dir que The last man on Earth és una collonada, o potser no ho és tant? Ara no sé què dir-vos.

Finalment Fox Espanya s’ha decidit a estrenar The last man on Earth, la sèrie interpretada i produïda per William Forte (Saturday night live i Nebraska), que explica com l’any 2022 una pandèmia posa fi a la vida de la humanitat excepte la d’un supervivent, Phil Miller, un home que buscarà supervivents arreu dels Estats Units i que acabarà …

Comments are closed.