MENU

12 desembre, 2015 Comentaris tancats a El principe de Bel-Air (1990 – 1996) Visualitzacions: 2185 Intros bastardes Jep Soler

Segur que molts recordeu aquest rap! Encara que hi ha diferents versions, més curtes i amb més ritme, us he posat la més llarga perquè també és la que explica tota la història inicial de la sèrie. D’aquesta manera s’estalvien de fer flashbacks i d’explicar-ho durant el capítol. Ens presenten al personatge principal, interpretat per …

El principe de Bel-Air (1990 – 1996)

Segur que molts recordeu aquest rap! Encara que hi ha diferents versions, més curtes i amb més ritme, us he posat la més llarga perquè també és la que explica tota la història inicial de la sèrie. D’aquesta manera s’estalvien de fer flashbacks i d’explicar-ho durant el capítol. Ens presenten al personatge principal, interpretat per Will Smith, i ja ens fem la idea de la personalitat del cregut Princep de Bel-Air.

La sèrie es va estrenar a l’estat espanyol per Antena 3 i va aconseguir un gran èxit a la dècada dels noranta. S’emetia diàriament a les dues de la tarda i, sobretot a l’estiu, congregava a la majoria dels joves davant el televisor. És d’aquelles sèries que s’han anant reposant eternament per els múltiples canals de la TDT i que ara, amenaça, en tornar en una versió modernitzada.

Tot i ser, encara avui en dia, la sèrie interpretada íntegrament per actors afro-americans amb més audiència als EEUU, no es va estalviar rebre moltes critiques pel format barruer, amb pocs valors humans i amb poca educació tradicional. El fet de presentar com a guanyador de totes les històries al gandul i fatxenda de Will Smith (el personatge) va provocar un allau de detractors, sobretot dins els mateixos afro-americans.

Encara que segur que el més recordeu són els balls d’en Carlton Banks, l’hereu de la família, al ritme de Tom Jones o fent de stripper amb música de Michael Jackson. També us el deixo perquè en gaudiu, una vegada més.

Segur que molts recordeu aquest rap! Encara que hi ha diferents versions, més curtes i amb més ritme, us he posat la més llarga perquè també és la que explica tota la història inicial de la sèrie. D’aquesta manera s’estalvien de fer flashbacks i d’explicar-ho durant el capítol. Ens presenten al personatge principal, interpretat per …

Comments are closed.