MENU

19 desembre, 2015 Comentaris tancats a Brigitte Nielsen, quan el fred ens feia anar calents Visualitzacions: 1805 Què se n'ha fet Jordi Taulats

Aquesta danesa nascuda el 15 de juliol del 1963 a Rødovre (Dinamarca), va iniciar la seva carrera com a model amb 16 anys. La seva bellesa nòrdica, juntament amb les seves faccions dures i la seva alçada (1,86 cm), li van permetre treballar amb Armani, Versace i Ferre a les passarel·les de Nova York, París, Berlín i …

Brigitte Nielsen, quan el fred ens feia anar calents

nielsen01Aquesta danesa nascuda el 15 de juliol del 1963 a Rødovre (Dinamarca), va iniciar la seva carrera com a model amb 16 anys. La seva bellesa nòrdica, juntament amb les seves faccions dures i la seva alçada (1,86 cm), li van permetre treballar amb Armani, Versace i Ferre a les passarel·les de Nova York, París, Berlín i Milà.

El 1983 es casa per primer cop amb el músic danès Kasper Winding, autor de la banda sonora de The salvation, i amb qui va tenir el seu primer fill, però la relació va durar poc i es van acabar separant a l’any següent.

nielsen-sonjaEl 1985 debuta per primer cop al cinema interpretant la guerrera Red Sonja a El guerreo rojo, una mena d’alternativa feminista a Conan, protagonitzada per ella i per Arnold Schwarzenegger. Tot i que la pel·lícula no va tenir gaire èxit intervé en dos films més, Rocky IV Cobra, tots dos protagonitzats pel seu actual marit, Sylvester Stallone.

El 1987 es divorcia de Sly i encarna la dolenta de Superdetectiu a Hollywood 2, protagonitzada per Eddie Murphy. Després d’això, les seves mancades dots com a actriu la porten a treballar en films per a la televisió i en pel·lícules de sèrie B, com ara 976-Evil 2: the astral factor (1991) o La missió de justícia (1992). També va tenir mala sort en la producció de la pel·lícula Hulka, la versió femenina de Hulk, que al final no va passar de fer la prova de càmera.

Entre el 1992 i el 1996 va rodar la minisèrie de fantasia La gruta de la rosa de oro, en què donava vida a la bruixa fosca. Els següents treballs van ser pitjors, encara: el film de ciència-ficció Galaxis (1995) i la comèdia (si és que se’n podia dir així) Los chalados del snowboard (1996).

nielsen02Actualment s’ha convertit una experta en programes de reality, ha participat en les versions danesa i britànica de Big brother VIP, així com en un programa americà, de temàtica semblant, on es va enamorar del raper Flavor Flav. També ha fet les seves incursions en la música dance formant duo amb RuPaul i, més recentment, ha estat l’actriu convidada de sèries com Hope Portlandia. L’últim film en què ha participat, juntament amb Zoë Bell, Vivica Fox i Cynthia Rothrock, ha estat la producció de sèrie Z Mercenaries, la versió apòcrifa d’Els mercenaris, de Slyvester Stallone.

Aquesta danesa nascuda el 15 de juliol del 1963 a Rødovre (Dinamarca), va iniciar la seva carrera com a model amb 16 anys. La seva bellesa nòrdica, juntament amb les seves faccions dures i la seva alçada (1,86 cm), li van permetre treballar amb Armani, Versace i Ferre a les passarel·les de Nova York, París, Berlín i …

Comments are closed.