MENU

24 desembre, 2015 Comentaris tancats a 'Star Wars VII', una pertorbació a Els Bastards Visualitzacions: 2138 Cinema Uns bastards

Emocionant VÍCTOR RIBAS @darthvastard Reinici de la saga amb una aventura trepidant que, malgrat els seus defectes, durant dues hores m’ha fet gaudir com un infant. Insuficient JEP SOLER @jepsoler Bons efectes visuals, argument repetit, els personatges nous sense ànima i els vells caducats, amb això no n’hi ha prou per aprovar. Reinici JORDI CAMPS …

'Star Wars VII', una pertorbació a Els Bastards

Emocionant

VÍCTOR RIBAS @darthvastard

Reinici de la saga amb una aventura trepidant que, malgrat els seus defectes, durant dues hores m’ha fet gaudir com un infant.

Insuficient

JEP SOLER @jepsoler

Bons efectes visuals, argument repetit, els personatges nous sense ànima i els vells caducats, amb això no n’hi ha prou per aprovar.

Reinici

JORDI CAMPS @jclinnell

38 anys esperant per començar de zero…? Doncs sí, J.J. Abrams ens ha cardat, però torna amb un reboot que supleix el continu déjà-vu amb espectacularitat i un saber fer inqüestionables. Poseu-vos el cinturó, perquè a partir d’ara, després de l’emotiu pla final, la cosa arrencarà… a la velocitat de la llum!

Falsa màgia

VÍCTOR GONZÀLEZ @exuc

J.J. Abrams ha intentat acontentar indústria i fans. S’imiten els mateixos efectes pràctics, els inconfusibles sons dels primers tres films i es recicla la trama original amb diferents actors però en escenaris reconeixibles. L’originalitat és nul·la, si exceptuem alguns tocs d’humor lloables per dir alguna cosa positiva.

Efectiva

JORDI DORCA @jdorcacosta

Tot i alguns errors (sobretot de càsting) em va semblar un bon homenatge i un efectiu reboot fet per un director, que sap el que es fa.

Remake

SALVADOR GARCIA-ARBÓS @Vadorgarbos

J.J. Abrams ha fet un pilot o un resum ben fet amb final èpic. Si parlem d’una sèrie de 9 capítols, no pots desaprofitar el 7è per clonar el 4t i el 5è. Sospito que Disney vol inaugurar una nova franquícia a l’estil James Bond.

Nostàlgica

FÀTIMA DEULOFEU @AlfdeVe

Homenatge a la trilogia original. El despertar de la força és una pel·lícula d’un fan feta per als els fans. Abrams reinicia l’imaginari Star Wars acontentant els antics i captant-ne de nous. John Williams torna a signar una gran BSO.

Matxembrat

JORDI TAULATS @elsbastards

Amb la sensació constant de ja haver vist la pel·lícula i amb un final de Sonrisas y lágrimas, la sensació sortint del cinema va ser de lleugera decepció, tot i que reconec que és un dels millors films d’entreteniment de l’any.

Un retorn fascinant

LLUÍS SIMON @LluisSimonR

Una lliçó magistral de cinema d’aventures, amb les gotes justes de nostàlgia per als pares i d’acció rabiosa per als fills. Abrams, que ha vist la saga original potser tantes vegades com Sheldon Cooper, entén que l’acció no pot estar mai per sobre de la història.

Un gran despertar

COL·LECTIU BOB MERRICK @joantrillas

Star Wars VII és una nova esperança perquè, finalment, el millor de la saga ha decidit contraatacar en el que ja és una clar retorn i, a la vegada, revenja per la caiguda de Geroge Lucas al costat més fosc, cosa que és una amenaça fantasma per la seva creació. Som davant d’un atac de clons brillant, referencial i reverencial que donarà peu, i amb molta força, a un gran despertar.

Emocionant VÍCTOR RIBAS @darthvastard Reinici de la saga amb una aventura trepidant que, malgrat els seus defectes, durant dues hores m’ha fet gaudir com un infant. Insuficient JEP SOLER @jepsoler Bons efectes visuals, argument repetit, els personatges nous sense ànima i els vells caducats, amb això no n’hi ha prou per aprovar. Reinici JORDI CAMPS …

Comments are closed.