MENU

31 desembre, 2015 Comentaris tancats a Els que ens han deixat el 2015 Visualitzacions: 1598 Sense categoria Jep Soler

S’acaba el 2015 i en totes les llistes que s’elaboren aquests dies, repassant el que ha donat de si l’any, no podia faltar el repàs de tots aquells que han entrant al paradís bastard i que ens esperen amb els ullals, ganivets, serres mecàniques i altres elements ben esmolats, així com també amb un somriure, …

Els que ens han deixat el 2015

S’acaba el 2015 i en totes les llistes que s’elaboren aquests dies, repassant el que ha donat de si l’any, no podia faltar el repàs de tots aquells que han entrant al paradís bastard i que ens esperen amb els ullals, ganivets, serres mecàniques i altres elements ben esmolats, així com també amb un somriure, a la vora d’una font i amb bona música. Aquests són els més destacats que ens han deixat aquest 2015, no hi són tots, només un tastet dels més grans. Descansin en pau, o no… que facin el que vulguin! 

12ekberg01-master180Anita Ekberg
11/01/15 (83 anys)
Fellini la va immortalitzar a la vora de la Fontana di Trevi a la pel·lícula La dolce vita i aquell paper la va perseguir durant tota la vida. La imatge de l’escandinava exuberant fent anar de bòlit els llatins de sang calenta anirà lligada a ella eternament.

color_nimoy_headshotLeonard Nimoy
27/02/15 (83 anys)
Sempre lligat a l’Spock, personatge de Star Trek, va fer una aparició espectacular a Fringe que va fer gaudir de valent els seguidors de la saga galàctica. El més trist de la seva mort és que cap bastard trekkie li va fer l’homenatge que es mereixia. Això demostra que hi ha molt de farsant en aquest blog. El vam recordar el Tumblr, la cara B dels Bastards.

957999_oriTom Towles
02/04/15 (65 anys)
Actor secundari que entra al paradís bastard per la porta gran gràcies als seus treballs amb Tom Savini, Michael Mann, Michael Bay i sobretot amb Rob Zombie. També forma part de l’univers trekkie.

MV5BMjA1MjM0MDU0MF5BMl5BanBnXkFtZTYwOTQ0NDky._V1_UY317_CR32,0,214,317_AL_Geoffrey Lewis
07/04/15 (79 anys)
Conegut actualment com a pare de la Juliette, el més just és recordar-lo pels seus treballs cinematogràfics. Actor secundari per excel·lència el trobem en multitud de films de tots els gèneres, però nosaltres el lliguem eternament al cinema d’acció. Alguns dels títols, tots ells llegendaris: Bronco Billy, La gran baralla, Poc abans de mitjanit, Doble impacte, L’assassina, Fuga mortal, Solo el más fuerte… Encara té pendent d’estrenar el darrer film, High and outside, que veurem l’any que ve. 

vicente-aranda1Vicente Aranda
26/05/15 (88 anys)
A més de ser un dels narradors més importants de la història espanyola, explicant la Guerra Civil, el final del franquisme o fent el biopic del lladre més famós de la península, serà recordat pel punt marranot de les seves pel·lícules, sobretot amb la facilitat per ensenyar pell i pèl de les seves actrius, totes elles espectaculars (Victoria Abril, Fanny Cottençon, Paz Vega…)

BetsyPalmer4Betsy Palmer
29/05/15 (88 anys)
Encara que el nom no ens soni gens, només heu de saber que aquesta dona va interpretar la mare més filla de puta de l’univers cinematogràfic. El seu fill es deia Jason i ella, la senyora Voorhees, ens feia patir de valent, sobretot als que vam viure l’experiència de Viernes 13 quan érem uns adolescents innocents.

christopherleeChristopher Lee
07/06/15 (93 anys)
L’actor més important del gènere de terror de tota la història, si més no per a tots els bastards, es mereixia un petit homenatge a part, li vam fer: Christopher Lee: el monstre més gran

james-horner26James Horner
22/06/15 (61 anys)
La mort sobtada en un accident d’avioneta d’aquest fantàstic compositor ens va deixar sense paraules. Per això us proposo que escolteu la seva música que parla per ella mateixa de la seva grandesa.

MV5BMTU0ODg3MjM0OF5BMl5BanBnXkFtZTYwNTM2MDU0._V1_UX214_CR0,0,214,317_AL_Omar Sharif
10/07/15 (83 anys)
Tot un seductor que va aconseguir el seu èxit més gran amb Doctor Zhivago l’any 1965 i que, durant la seva llarga carrera, va interpretar a personatges tan diversos com el Che Guevara o el capità Nemo o l’agent Cedric a Top secret, el nostre favorit.

Wes__07-2smaller_cropWes Craven
30/08/15 (76 anys)
El primer integrant de la Triple C (Craven-Carpenter-Cronenberg) que ens deixa orfes, també va tenir el moment de record al blog bastard: Bona nit Wes Craven! Records a en Freddy

MV5BMTU5NTE4NDAyNl5BMl5BanBnXkFtZTcwODc0OTg3Ng@@._V1_UY317_CR19,0,214,317_AL_Gunnar Hansen
07/11/15 (68 anys)
Amagat darrera una màscara ens va fer cridar, sobretot a la pobreta Marilyn Burns a The Texas chain saw massacre, de Tobe Hooper. La Marilyn va morir l’any passat, per tant el retrobament a l’univers bastard d’aquests dos mites del cinema de terror dels setanta deu està traient espurnes. Ell va ser i serà en Leatherface pels segles dels segles. Amén. El nostre emotiu homenatge el vam fer amb imatges al Tumblr, feu-hi una ullada.

Des dels Bastards us desitgem un bon 2016 i que, com a mínim, sigui millor que el que deixem. Bon cinema, bones sèries i bon sexe a tots els decidiu gaudir d’alguna d’aquestes coses!

 

S’acaba el 2015 i en totes les llistes que s’elaboren aquests dies, repassant el que ha donat de si l’any, no podia faltar el repàs de tots aquells que han entrant al paradís bastard i que ens esperen amb els ullals, ganivets, serres mecàniques i altres elements ben esmolats, així com també amb un somriure, …

Comments are closed.