MENU

8 gener, 2016 Comentaris (1) Visualitzacions: 1445 Sèries Uns bastards

Després d’oferir-vos el resultat de les votacions dels millors films, Els Bastards us anunciem la llista de les nostres sèries predilectes emeses al llarg de l’any 2015. Com l’any passat, hem votat cinc sèries en dues categories: millors sèries noves i millors sèries (de continuïtat, s’entén), votant de menys a més. Han votat onze membres …

Votacions bastardes 2015: les millors sèries

21939834Després d’oferir-vos el resultat de les votacions dels millors films, Els Bastards us anunciem la llista de les nostres sèries predilectes emeses al llarg de l’any 2015. Com l’any passat, hem votat cinc sèries en dues categories: millors sèries noves i millors sèries (de continuïtat, s’entén), votant de menys a més. Han votat onze membres del col·lectiu.

Que aquest any ha estat el gran salt de Netflix en el terreny de la producció queda clar. Les dues sèries noves més votades han estat seves: Narcos i Daredevil. La primera, ben destacada, és el portentós biopic de Pablo Escobar, al més pur estil Scorsese, que ha entusiasmat bona part dels vostres humils servidors. Que Escobar ens ha subornat amb putes i drogues? Pot ser, però era això o com diu ell: «Plata o plomo?!» Pel que fa a Daredevil, l’adaptació de les aventures del superheroi de Marvel ha captat el nostre interès per l’opció de to crepuscular que impregna la sèrie, més propera al Shyamalan d’El protegido que no pas a la dels Agents of SHIELD. El Kingpin encarnat per Vincent d’Onofrio també hi té molt a veure. Mr. Robot, d’Amazon, també ha subjugat tots aquells que l’han vista, i que suposi el retorn de l’estimat Christian Slater ha fet que pugi enters. Hackers, que no haters, al poder!

fargo01Quant a sèries que repeteixen, enguany ha arrasat Fargo, que l’any passat va quedar a l’ombra de la triomfadora True detective. La segona temporada no és només brillant, sinó un graó més: magistral, del primer al desè episodis. La trama que ha enfrontat dos clans de gàngsters, amb dos bondadosos policies i una parella de curts de gambals pel mig, ens ha captivat, un altre cop per la combinació d’humor coenià, retrat social, acció i violència. Un còctel sorprenentment original que fa ús d’ingredients reconeguts. Ray Donovan ens ha regalat la millor temporada i Els Bastards així ho hem agraït votant-la en segon lloc. Ray continua complicant-se la vida intentant solucionar la d’aquells que l’envolten. I nosaltres encantats que continuï fent-ho. The leftovers no agrada a tothom, però aquells a qui sí que agrada asseguren que la segona temporada és molt superior. Damon Lindelof ha sabut rectificar i els canvis han donat l’efecte desitjat. Ho sentim haters, l’ombra de Lost continua sent allargada.

NOVES TEMPORADES

BASTARD 5 PUNTS 4 PUNTS 3 PUNTS 2 PUNTS 1 PUNT
Salvador Garcia Ray Donovan The Knick The affair House of cards Homeland
Jordi Taulats Fargo The leftovers Banshee Ray Donovan Luther
Jordi Camps Fargo True detective Ray Donovan Vikings Luther
Jep Soler Fargo Banshee Ray Donovan The Knick Bron/Broen
Jordi Dorca Fargo Louie True detective Mad Men House of cards
Marc Bataller Fargo Ray Donovan Game of thrones House of cards The walking dead
Víctor Ribas Marvel Agents of SHIELD Ray Donovan Fargo Justified Penny Dreadful
Fàtima Deulofeu The leftovers Fargo Homeland Hannibal Banshee
Víctor Gonzàlez Fargo Halt catch & fire Mad men True detective Z Nation
Lluís Simon The leftovers Ray Donovan Game of thrones Fargo Penny dreadful
David Ruiz Fargo Big bang theory Modern family Justified Dr. Who

 

Primera posició: FARGO (44 punts)
Segona posició: RAY DONOVAN (25 punts)
Tercera posició: THE LEFTOVERS (14 punts)

 

SÈRIES NOVES

BASTARD 5 PUNTS 4 PUNTS 3 PUNTS 2 PUNTS 1 PUNT
Salvador Garcia Narcos Better Call Saul Daredevil The jinx 1992
Jordi Taulats Mr. Robot Daredevil Narcos Fortitude Jordskott
Jordi Camps Narcos Daredevil Show me a hero Togetherness Cites
Jep Soler Ash vs. Evil dead The jinx River Hand of God Sense8
Jordi Dorca Show me a hero 1992 Narcos Togetherness
American Crime
Marc Bataller Narcos Daredevil Ash vs. Evil dead Jessica Jones Blindspot
Víctor Ribas Mr. Robot Daredevil Ash vs. Evil dead Narcos Sense8
Fàtima Deulofeu Narcos Mr. Robot Sense8 Daredevil
Show me a hero
Víctor Gonzàlez The Jinx Narcos
River Last man on Earth Mr. Robot
Lluís Simon Narcos Mr. Robot Ash vs. Evil dead Better call Saul Sense8
David Ruiz Daredevil Ash vs. Evil dead Aquarius El ministerio del tiempo Supergirl

 

Primera posició: NARCOS (35 punts)
Segona posició: DAREDEVIL (26 punts)
Tercera posició: MR. ROBOT (19 punts)

 

Ranker – Lists About Everything

 

Television Lists on Ranker

Després d’oferir-vos el resultat de les votacions dels millors films, Els Bastards us anunciem la llista de les nostres sèries predilectes emeses al llarg de l’any 2015. Com l’any passat, hem votat cinc sèries en dues categories: millors sèries noves i millors sèries (de continuïtat, s’entén), votant de menys a més. Han votat onze membres …

Un comentari a Votacions bastardes 2015: les millors sèries

  1. guillem ha dit:

    dins la limitació de no poder veure tantes series, els meu vot a per Fargo, louie, hannibal, leftovers encara que acabi de començar la segona temporada i game of thrones que sempre mola

    de noves només he vist mr robot i psè, veurem com evoluciona, però no m’ha pas emocionat