MENU

11 gener, 2016 Comentaris tancats a Estrenes serièfiles 2016. Se'ns gira feina Visualitzacions: 1032 Sèries Jordi Dorca

És difícil organitzar l’agenda del 2016, el problema és doble: moltes estrenes que poden ser interessants i massa retorns per continuar veient; l’oferta serièfila és tan gran que resulta molt difícil assumir tot el que és interessant i que es pot veure avui a la caixa llesta. En aquest article volem (amb tota la modèstia) …

Estrenes serièfiles 2016. Se'ns gira feina

És difícil organitzar l’agenda del 2016, el problema és doble: moltes estrenes que poden ser interessants i massa retorns per continuar veient; l’oferta serièfila és tan gran que resulta molt difícil assumir tot el que és interessant i que es pot veure avui a la caixa llesta. En aquest article volem (amb tota la modèstia) destacar algunes de les sèries que poden ser interessants aquest 2016. D’entrada, disculpes per algun oblit que segur que tindrem, esperem que no ens ho tingueu en compte.

Comencem per Vinyl, la sèrie d’HBO creada per Terence Winter i coproduïda per Mick Jagger i Martin Scorsese, s’estrenarà el 14 de febrer i serà un recorregut per la Nova York rockera dels anys setanta, una sèrie que promet oferir grans alegries i que es perfila com una de les grans de l’any. Les altres apostes de la cadena són la comèdia Brothers in Atlanta i la minisèrie Crime, un remake de la britànica Criminal justice. Aquesta sèrie ha estat escrita per Richard Price, guionista de The wire, i finalment serà John Turturro qui protagonitzarà un paper que estava reservat per a James Gandolfini just abans que morís i que Robert de Niro va declinar.

Netflix ha anunciat per al 26 de febrer Fuller house, spin-off de Padres forzosos, i encara no ha anunciat la data d’una altra comèdia, Flaked. Tampoc sabem quan s’estrenarà la sèrie de superherosis de The defenders, que emetrà el mateix canal, ni tampoc de la sèrie sobre la reialesa britànica The crown.

El mes de març ABC trepitja fort amb les estrenes de la comèdia The real O’Neals (2 de març), el thriller The family (3 de març) i el drama The catch (24 de març). Cap d’aquestes sèries desperta grans expectatives aparentment, però American crime tampoc ho va fer i va resultar una sèrie molt interessant, hi estarem atents.

CBS ja ha estrenat, de moment discretament, la comèdia Angel from hell, i apostarà per l’spin-off de Criminal minds, Criminal minds beyond borders, una proposta arriscada que estrenarà el 2 de març. Ja veurem quin resultat tindrà.

FOX llançarà l’adaptació del còmic The sandman, Lucifer (25 de gener) i la sèrie de terror Second chance (13 de gener). En la mateixa línia Starz estrenarà American gods una adaptació de la novel·la de misteri homònima escrita per Neil Gaiman.

NBC i Amazon aixequen grans esperances amb dues sèries criminals, els primers amb Shades of blue, amb Jennifer Lopez i Ray Liotta com a protagonistes, estrenada el 7 de gener, i Amazon estrena el 22 Mad dogsamb Michael Imperioli (The Soprano) i Steve Zahn (Treme) de protagonistes.

També tenim grans esperances amb American crime story (FX), que s’estrenarà el 2 de febrer i repassarà els casos dels principals criminals de la història dels Estats Units. Un capítol a part es mereix Baskets, una sèrie cocreada per Louis C.K., Zach Galifianakis i Jonathan Krisel, i que penso que serà una de les grans comèdies dels últims anys, la sèrie també és d’FX i s’estrenarà el 21 de gener. Cridada a ser una de les grans també hi ha Billions (Showtime), un relat sobre els abusos del món financer, interpretada per dos grans actors com Paul Giamatti i Damian Lewis.

Ja veieu que de feina no ens en falta i encara ens queden els retorns! Però això ho deixem per un altre article, que ara no voldria que us estresséssiu!

 

És difícil organitzar l’agenda del 2016, el problema és doble: moltes estrenes que poden ser interessants i massa retorns per continuar veient; l’oferta serièfila és tan gran que resulta molt difícil assumir tot el que és interessant i que es pot veure avui a la caixa llesta. En aquest article volem (amb tota la modèstia) …

Comments are closed.